Nicolae 262 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 , o zi frumoasa sa aveți! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Buna dimineata, Am inceput in forta activitatea, revigorat de vacanta de aproape o saptamana. Saptamana in care am batut aproape 1200 km si am cunoscut/reintalnit o multime de colegi rulotisti. Spor la treaba tuturor, se apropie concediul! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 @Radu Ghita Sa va fie de bine dupa frumoasa vacanta . Spor la treaba ....pana la viitoarea iesire. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 din nou la serviciu! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 @Cornel C Mihailescu La urmatoarea iesire, sper sa si sa Numai bine! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Neata, merg la baie la Sofronea-Arad azi! Ieri au schimbat apa. Zi faina tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Viorel 22 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 în urmă cu 2 ore, Marius Dan a scris: Neata, merg la baie la Sofronea-Arad azi! Ieri au schimbat apa.Zi faina tuturor! Ziua bună!... Drum bun şi distracție plăcută!... Te-aşteptăm cu poze, informații, impresii, sfaturi, etc, ... Mulțumim... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Astăzi pregatirea de drum pentru revenirea-n tara! Maine dimineata "se da startul" catre Romania! S-auzim numai de bine! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 59 minute în urmă, Marius Dan a scris: Neata, merg la baie la Sofronea-Arad azi! Ieri au schimbat apa.Zi faina tuturor! Salut! @Marius Dan Vreme buna si distractie pe masura! Am vazut locația pe "Youtub", au si campare pentru rulote? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 va spun si eu! Aseara ma ajuns si eu acasa de la Letca Noua, dupa cateva zile frumoase si nopti foarte scurte... Voi reveni cu detalii in topicul respectiv 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 vecine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Sambata, am facut un mic circuit. Am plecat pe DN1B.spre Buzau si la Albesti-Paleologu am facut dreapta spre Urlati unde am vizitat Conacul Boierului Alexandru Belu si foisorul de la intrarea pe domeniu. Va recomand cu caldura sa le vedeti, daca nu ati facut-o pana acum. Apoi, la Jercalai, am vizitat manastirea de lemn a Sfintei Maria. De pe J102C am trecut pe J102E si am vizitat Manastirea de la Varbila. As fi ramas peste noapte in zona, dar nu am gasit un loc potrivit, asa ca am revenit pe DN1B la Bucov, mergand in continuare pe J102E. La intrarea in Ploiesti am cotit pe DN1A si directia Cheia unde am ajuns catre seara si ne-am cazat pentru 2 zile. Voi deschide topic si voi posta si fotografii. A fost o excursie foarte frumoasa si instructiva. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 în urmă cu 15 ore, NeluViorel a scris: Ziua bună!... Drum bun şi distracție plăcută!... Te-aşteptăm cu poze, informații, impresii, sfaturi, etc, ... Mulțumim... Data viitoare fac ca merg des acolo...sunt si pe net ceva poze/info, azi mai ca am adormit la intoarcere! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 în urmă cu 15 ore, Eugen David a scris: Salut! @Marius Dan Vreme buna si distractie pe masura! Am vazut locația pe "Youtub", au si campare pentru rulote? Rulote nu am vazut campate, loc ar fi dar fara curent, wc/dus sunt in interiorul strandului.E o balta ok, aproape de strand...acolo erau in offcamping.Numai bine. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Salutare, acum ne-am intors de la mare unde am petrecut 5 zile minunate la Hanul Piratilor in Navodari. Este un loc unde voi reveni cu mare placere. Costul pentru rulota, masina, 2persoane, caine si curent a fost de 80 ron/zi. Iarba tunsa impecabil, umbra din plin, curatenie si reguli care se respectau. Grupuri sanitare super curate ( a fost prima data de cand sunt rulotist cand am folosit dusurile din camping). Terasa era deschisa, preturile destul de mari se reflectau in calitatea serviciului si in gustul mancarii. Sunt multe rulote campate permanent ( se face un pret special functie de durata), corturile nu au voie, doar rulote si campere. Sunt curios cum va fi in plin sezon, dar cred ca , dupa modul in care lucreaza cei de la intretinerea spatiilor verzi si a grupurilor sanitare totul va fi supercurat. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 !! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Prima iesire pe anul acesta SI sa vedeti si voi cum se merge la Braila cu rulota 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Ala chiar e un bac ? foarte tare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 și salutari tuturor. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Buna seara ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri