Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Sa avem o duminica frumoasa! Craiova voteaza astazi pentru functia de primar, iar printre candidati este un vechi prieten (Mihail Genoiu) 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Duminica placuta tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 acum o oră, Viorel a scris: Sa avem o duminica frumoasa! Craiova voteaza astazi pentru functia de primar, iar printre candidati este un vechi prieten (Mihail Genoiu) Pai fugi la vot, bafta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Asa asa @Cornel Mihailescu asa trebuie. Nu sta deloc. Profita de tot timpul! Asa mi-ai facut o pofta de Greci...dar tot dau o fuga pana la Dikella la o baie, sunt doar 513km. cu prima ocazie... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 @Viorel succesc prietenului! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 30 minute în urmă, Daniel P a scris: Pai fugi la vot, bafta! Nu fug, ca poate ma impiedic si fac vreo nefacuta 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Din partea carui partid candideaza? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Buna ziua 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 2 minute în urmă, Daniel P a scris: Din partea carui partid candideaza? PSD Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Aaaaa... Felicitari de pe-acum @Viorel ! Prietenul tau va fi de maine, noul primar al Craiovei! Asa relatie, mai zic si eu... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 acum o oră, Stefan P a scris: Asa asa @Cornel Mihailescu asa trebuie. Nu sta deloc. Profita de tot timpul! Asa mi-ai facut o pofta de Greci...dar tot dau o fuga pana la Dikella la o baie, sunt doar 513km. cu prima ocazie... Pai @Stefan P ... hai saptamana viitoare cat sunt si eu acolo. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 @Viorel , ma gandesc ca Primarul Mihai Genoiu va aloca fonduri pentru realizarea unui complex tip Camping in zona Craiovei unde sa ne simtim bine si noi rulotistii! Cine stie! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Am lipsit o vreme! (stiti drumul pana acasa, nevoile din gospodărie acumulate-n lipsa, dar si in timp, si au fost destule) Acum vin si va spun; o seara făină pentru ! Astept maine la "Casa de pensii" sa aflu rezultatul repartiției biletelor, apoi sa-mi fac programul de vara! Sa ne auzim si "vedem" cu bine! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 O seara frumoasa tuturor colegilor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Un bilet aveam si eu disponibil @Eugen Daviddaca te ajuta, gratis.Detalii pm, tel. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 va spun si eu din Letca Noua! Ceva treaba si azi, un gratarel si acum ascult linistea si savurez un vin rosu i O seara placuta tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 , o noapte linistita si o saptamana excelenta, va doresc stimati colegi! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 va spun si eu! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Noapte buna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Noapte buna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri