Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 Si daca se poate si putina racoare 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 Salutari tuturor si un weekend asa cum va doriti! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 Neața bună tuturor ! S-aveți un început de sfârșit de săptămână minunat indiferent de condițiile meteo ! Poate, poate se gândește cineva și "trage" spre Sovata. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 si va doresc si eu un weekend placut, indiferent de conditiile meteo - asa cum v-au urat si Ovidiu - Betty 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 O seară bună și . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 O seara buna va spun si eu! Week-end placut ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 si 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 Cum este la Sovata? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 Hmmm!!! @Levi N ! Plecăm mâine dimineață în jur de 8:30. Așa am și spus. Vă spunem mâine despre vreme. Nu vom sta în camping (de obicei Stâna de Vale) ci off , lângă lacul Tineretului, mai încolo de cabana Tivoli (pentru cine cunoaște zona). Acum o lună au rămas acolo în weekend 3 campere din Cehia după spusele paznicului de la lac. Cum am spus.... o băiță, o plimbarică în jurul lacului Ursu și o păpică bună la Ciuperca Mică. Vă așteptăm ! Acum trag și eu pe dreapta că "navigând" pe forum după una după alta (de informații era vorba, ce credeați ) nici nu mi-am dat seama că e trecut de miezul nopții. Somn ușor tuturor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Un weekend superb va doresc ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 si weekend placut tuturor! Termin cafeaua si spre Letca... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Neața bună tuturor ! Ne bem și la drum... chiar dacă plouă. S-aveți o zi prielnică ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 si din partea mea . In Alexandroupolis e cam innorat, sper sa se indrepte vremea. Daca nu..vizita prin oras. Va doresc o zi frumoasa 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 pentru toti colegii! Din pacate vacanta noastra ia sfarsit azi. Asa ca in jurul pranzului catre casa. Weekend minunat tuturor! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Vacanta noastra abia incepe 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 @Radu Ghita Sa va fie de bine si drum bun la intoarcere. @Dragos M vacanta minunata va dorim 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Drum bun si distractie placuta @Ovidiu-Bettysi 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 tuturor, o zi buna 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Neata si drumuri bune ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Neața bună, la noi frig , ploaie , urât într-un cuvânt , zi de toamnă nu de vară ! Weekend fain să aveți comunitate ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Concediu placut Dragos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Salut băieți !! Sunt încă la o târzie!! Si la Galati ploua, ploua, dar este plăcut ca este răcoare !!! Va doresc un Weekend plăcut, oriunde sunteți!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Sa avem de toate, si vreme buna si un weekend minunat si mai stiu eu ce, asa cum ni le dorim! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri