Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 Plouă, plouă, plouă, Vreme de beţie -Şi s-asculţi pustiul, Ce melancolie!Plouă, plouă, plouă 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 din Grecia ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 va spun si eu S-aveti o duminica frumoasa! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Neata buna si din partea mea. Astazi e vremea cam...urata . Nu prea merge de plaja. Asa ca...o sa -mi fac bagajele si inapoi acasa. Va doresc o duminica minunata tuturor. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Neața bună tuturor. Vă invităm la Sovata la o 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Fierbinte bineînțeles ! La fel și aici vreme ploioasă după cum se vede însă numai bună de înmuiat oscioarele în saramura de la Spa Danubius. De ieri plouă aproape încontinuu însă stăm și ascultăm muzica picăturilor ce cad pe "Greeny" a noastră. Hopa.... uite că am si poreclit-o ! Dar i-am spus așa nu pentru că e bătrână ci pentru că predomină versete-fistic la interior. Am să mai atașez pentru cei interesați de locație niște foto... și aștept comentarii pro sau contra. O zi frumoasă tuturor indiferent de vreme. Buna dispoziție vine din interior nu din exterior. Noi ne-o facem, nu altcineva. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Scuze că nu am verificat suficient postarea anterioară e verde-fistic însă dicționarul predictiv îmi joacă deseori feste. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Multumim ptr imagini @Ovidiu-Betty si felicitari pentru iesire! Te invit sa deschizi un topic nou in sectiunea Iesiri ocazionale si sa postezi acolo mai multe poze si comentarii... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Am să o fac @Daniel P. Cât mai curând, pentru că vreau să postez și foto din campingul "Stâna de Vale" care-s descărcate din telefon pe computator și încă una dintr-o locație off camping. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Bună dimineața mai pe la prânz , după o nuntă de ieri începută și încă neterminată -mergem la prânzul miresei sau popular ciorba de potroace , GREU ! O duminică minunată să fie la toți colegii ! @Cornel Mihailescu Drum bun la întoarcere și vânt din spate ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Salut băieți !! Sorine, ce"greu" ți-o fi, parca mie si mila de tine!?!? O zi buna la toți !! Cornel, drum bun spre casa!! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Am intrat sa zic Dupa amiaza plec la un mic control in Germania si voi revenii la sfarsitul saptamanii. Va doresc toate cele bune si sa "ne revedem" sanatosi! Sa avem o saptamana asa cum ne-o dorim! Numai bine! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Buna ziua, dragi colegi! Aseara, in jurul orei 23, am ajuns acasa. @Dragos M iti urez sa aveti o vacanta cat mai placuta! @Cornel Mihailescu drum bun catre casa! Vacanta frumoasa si celorlati colegi care sunt, sau care urmeaza sa plece in vacanta! @Viorel drumuri bune si multa sanatate! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Seara buna va spun si eu! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Seara buna si de la Dunare..... ploua dar e frumos incalzit de o dorada la gratar si de un vin alb demisec.... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 , hai ca am scăpat și de ploaia asta. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Seara buna. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2017 Buna seara tuturor! Vazui astazi un card de 6-7 campere cu nr. de Franta...ce viata grea au unii, sic! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri