Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Lasă că punem mână de la mână şi încropim de-o ladă. Dar să nu te superi dacă noi doar o să stăm la galerie ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Doar daca aveti vuvuzele! Chiar imi place(prefer) sa fac singur cortul. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Vuvuzelă nu am, însă de un fluier tot dau prin casă. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Ok, fara fluier nu montez cortul! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 S-a făcut ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Gata cu serviciul pe astazi, si maine este o zi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 în urmă cu 2 ore, Stefan P a scris: Pe caldurica asta de 31.5° merge un demisec rose la Crama la Jercalai Prahova Bine zici, @Stefan P! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 49 minute în urmă, Emil Vinteler a scris: Bine zici, @Stefan P! Rău vă mai merge ! Stingeți arșița ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Si la mine e o caldura de mori... Cred ca ar cam trebui sa mai planific o mica escapada... O seara placuta tuturor . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 @Cornel Mihailescu ce zici de lacul de lângă Miercurea Ciuc ? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 22 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: @Cornel Mihailescu ce zici de lacul de lângă Miercurea Ciuc ? Care lac dom"le ??? Cumva Lacul Frumoasa ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Cred că se referă la Lacul Zetea. Nu @Ciurea Sorin ? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 @Ovidiu-Betty La Zetea am fost acum 2 ani...Este superb . Si in satul de langa lac se mananca de....vis. Recomand acea locatie cu incredere. Au si campingul chiar pe malul lacului. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Rose-ul l-am legat deja la draft. Acum sunt la fotbal si cand ma intorc...ce ziceti..?!0 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Seara buna ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Stefane, bidoanele sunt cu solutie ptr. spalat parbrizul???? 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Pe mâine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2017 @Stefan P @costica V. Solutie pentru spalat amigdalele? Buna dimineata rulotisti! O zi cu spor - tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2017 oameni buni! Dupa cafea merg cu masina sa incarc instalaia de AC cu freon, ca nu mai tine vrajeala... S-avem o zi reusita azi, pe cat e de calduroasa! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2017 Neata buna! Cam 2 ani tine freonul si la mine...60-80lei in TM cu robot. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2017 Neata ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri