Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 si din partea mea. La mine se anunta calduri mari , nu gluma. Si...am o gramada de treaba . Va doresc o zi minunata dragi 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Neața bună comunitate! Senin sticlă și zapuseală deja, acum de dimineață , o zi faină să fie! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 in Grecia sa anunta peste 40 grade, in Romania cum e ? 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 In Romania este mai bine Se anunta 39 de grade 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil F 123 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Profit de ziua mea libera dupa tura de noapte si voi monta piscina la curte ca vine canicula. 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Buna dimineata ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 O zi frumoasa! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 39 minute în urmă, Emil F a scris: Profit de ziua mea libera dupa tura de noapte si voi monta piscina la curte ca vine canicula. Super idee @Emil F Si eu am montat o piscina in curte si....face toti , , banii" Nu uita de solutia aceea contra algelor si pastile de clor. Eu i-am pus si este apa limpede..., , sticla" .. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 si o zi buna!! La Galati, la fel !!!!! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 18 minute în urmă, Costica V. a scris: si o zi buna!! La Galati, la fel !!!!! Neața bună Lulu , hai că știu eu că ești un mare iubitor de soare , cine mai face pană de cauciuc la 35*C ? Glumeam, stai liniștit acasă azi că nu e de ieșit , mai ales că UV-ul e ff.mare. Un pupic la D-na Nina , da să-l dai că o întreb! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 , o zi călduroasă și la Ploiești . Să auzim de bine! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Zi placuta tuturor! La noi vint tare, zapuseala si 33 grade. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Bună ziua la rulotistii! Hopa VALEA Cerbului! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Marius, iar te doare la bascheti ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Caldura mare Mon Cher... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Oare de ce se rotesc pozele postate de mine ??? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 29 minute în urmă, Manole Marius a scris: Bună ziua la rulotistii! Hopa VALEA Cerbului! Distractie la maxim va dorim. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 acum o oră, Cornel Mihailescu a scris: Oare de ce se rotesc pozele postate de mine ??? Esti ferm convins ca pozele se rotesc? si va doresc o atmosfera racoroasa, oriunde va aflati! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 @Cornel Mihailescu Din cauza berii ? 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 5 minute în urmă, Radu Ghita a scris: @Cornel Mihailescu Din cauza berii ? Radu, ar fi fost bine daca era de la bere. Dar azi chiar nu am gustat nimic....berea din poze era oferita unui prieten de-al meu. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Oare care o fi misterul ...???? Pe calculator la mine pozele apar normal si cand postez....se rotesc spre stanga. Sa dau cu ceva vin rece si poate o iau rotocol spre...dreapta .. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 ....................!!! Acum, la ora 20.30, sunt 33grade!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Pe principiul "Cui pe cui, se scoate!", gradele din exterior le stornez cu alte 40 grade, da' amagite cu cateva cuburi de gheata. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri