Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 După o zi plină de muncă un duș fierbinte e bine venit ! O seară frumoasă să aveți , colegii care sunteți in concedii sau ieșiri de weekend ! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Seara buna va spun si eu din Letca Noua !!! Am fugit de la serviciu si in urma cu 30 minute am ajuns aici, unde acum sunt 24 grade.. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Buna seara si din partea mea. Pe langa Curtea de Arges sunt 19 grade. Frig nu gluma:) 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 rulotisti, o zi excelenta va doresc!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 tuturor. La ora asta ...matinala este destul de racoare . Astazi sunt , , ceaunar " sef. Asa ca tot nu scap de caldura. Dar frigiderul , , behaie " de , , racoritoare . De moment , , bag " la sarmale si lucrez si la o ciorbita din piept de pui. O dimineata placuta tuturor. 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 2 minute în urmă, Radu Adrian a scris: rulotisti, o zi excelenta va doresc!! Ohoo, neata buna , si tu vad ca esti matinal Radule . O zi minunata sa aveti. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 sunt la serviciu, sch. 3, ...nu pot lasa sa treaca o zi fara sa nu vad ce mai faceti. O zi buna ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Aaaa, ok, ok...servici usor in continuare . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 oameni buni! M-am trezit si eu cu noaptea-n cap ca mai am vreo 30 cm de umplut la piscina si pe la 10.00 vreau sa fie gata de balaceala, ca acum vin cele 41 grade anuntate... Cornel, spor la bucatareala si celorlalti colegi, sa combateti canicula cu multa bere rece oriunde v-ati afla! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 din Grecia, unde in acest moment la ora 07:37 sunt 30, 5 grade ( ca tot spuneati de temperaturi mari...) 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 La Letca Noua sunt 24 ° deocamdata... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Buna dimineata. Si eu tot la serviciu weekendul asta 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 N'eata! Dupa o noapte racoroasa la 18 grade urmeaza caldura!!! Sunt langa Curtea de Arges si abia astept sa urc catre munte, poate este mai bine acolo. Fata de Bucuresti, noaptea a fost "parfum". 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Fix acesta este si programul meu:) Dupa ce se trezesc domnisoarele o iau usor catre Cumpana apoi, daca nu este extrem de aglomerat, catre Balea. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Nu va mai vaitati de atata caldura, ca doar ce a inceput vara Vai de noi!!!! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 în urmă cu 3 ore, Dragos M a scris: din Grecia, unde in acest moment la ora 07:37 sunt 30, 5 grade ( ca tot spuneati de temperaturi mari...) Cum e la marea ionica? Pe unde ai vizitat pana acum? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 canicula usoara! Eu o sting cu un gin- beefearer cu gheata si lamaieeee....apoi cred ca o iau la o racoreala 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 în urmă cu 4 ore, Traian M a scris: Cum e la marea ionica? Pe unde ai vizitat pana acum? Nu mai sunt la marea Ionica, sunt jos de tot la Mediterana... cand ajung acasa o sa detaliez pe unde am fost... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 , cu chiu cu vai am scăpat de codul rosu 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 ......................., sunt 39grade!!!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Salutari de la Covasna si buna seara tuturor va spune familia David! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 . Maine seara vine ploaia. Asa zice la prognoza! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Salut Eugen, odihna placuta in statiune si multa sanatate!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Buna seara tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Seara buna va spun si eu din Letca Noua, unde m-au zapacit tantarii ! Cred ca o sa intru iar in piscina, ca altfel nu scap de ei... O seara frumoasa si racoroasa tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri