Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Seara bună , la mine a plouat în reprize dar s-a răcorit bine , nu am decât 20 de grade .Distracție la maxim tuturor , doar e week-end ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 la toată lumea ! O zi bună în toate. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 si o zi putin mai racoroasa! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Vine ploaia, bine-mi pare / Ploaia ne va da racoare / Dupa care, ... ... la plimbare! Va doresc o zi excelenta la toti 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Duminica placuta! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Cum ati trecut de canicula ieri? Eu nu am mai suportat si dupa masa am umplut lada cu udatura am pus gheata peste si am plecat la Ghimpati-Letca, la o balaceala in piscina pana seara. si cum e vorba aia ca" dupa vreme buna vine ploaie", asa s-a si intamplat. In timp ce stateam adapostiti in piscina de urgia tantarilor, ce-l mai frumos a fost un ropot de ploicica care ne-a racorit chiar bine! O zi buna tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Iar ai avut de "suferit"! Sa-ti fie de bine! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 2 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Iar ai avut de "suferit"! Sa-ti fie de bine! Da da, greu a fost! Azi am vrut sa plec la Bolboci dar.....hmmmm 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Diseara ploua! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Lasa sa ploua ca bine face! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Ar fi bune doua zile cu ploaie 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 @Stefan P Ștefane iar te ții de grețoșenii ! Colesterolul ce zice ? Să fie cu poftă MARE ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Doar el stie ce zice @Ciurea Sorin! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 colegi Pe maine! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Gataaa a venit si ploaia cu racoareeee!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 si in acelas timp 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Acum am ajuns si noi acasa...tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri