George B 1.815 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Multumesc pentru raspuns. Sa ai petrecere frumoasa, iar daca ajungi la "un magazin" sa faci o poza, sa vedem cum a iesit terasa . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 @Mariusradu74 Corect! Atunci nu era nicio problema, acum insa este. Pentru ca intre timp regulamentul forumului a fost imbunatatit ! Am adresat aceasta rugaminte multor membri, al caror nume de utilizator nu mai corespundea si toti au dat curs acestei solicitari! Astept sa faci si tu acelasi lucru. Multumesc, inca o data, anticipat! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Buna seara si nu numai! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 si 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Buna seara si !! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Eu la coltisorul meu la un draft ma racoresc si meditez la plecarea spre Grecia care va fi joia viitoare! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 oameni buni! si viteza spre Letca Noua... Va doresc o zi minunata! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 tuturor! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 si din partea noastra si sa aveti o zi superba din toate punctele de vedere. Eu zic sa tinem cont de indemnul lui @Daniel P si sa bagam viteza.Dar despre asta, vom vorbi ulterior. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 tuturor va scriu si eu!!! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Sa aveti o zi buna ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Bună dimineața comunitate! La noi rece și plouă, o zi numai bună după căldurile ce au fost. O zi făină să fie la toată lumea! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Neata tuturor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 ! Si sa ne ocupam de lucruri serioase! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Spor la treaba ! @Daniel P 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Buna ziua va spun si eu de pe plaja Corbu! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 ! La Letca Noua asteptam o furtuna scurta, asa de vara... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Gata, a dat o rapaiala scurta si acum a iesit soarele... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Buna seara, Si in Bucuresti a dat o rapaiala.... F frumos la Letca.... Pun si eu o intrebare.... stie careva ceva despre al 2-lea camping din Eforie Nord -Pralyna? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 si !!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Buna seara! @Daniel D 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri