Levi N 1.259 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 în urmă cu 3 ore, Emil Vinteler a scris: Ei, noi suntem acasa, prinsi cu evenimentele de familie, care vin unul dupa altul si nu ne lasa sa rulotim. Saptamana aceasta il sarbatorim pe tatal meu care implineste 80 ani, saptamana viitoare mergem la nunta, apoi week- endul viitor legam rulotica : si CONCEDIU!. Salutare seniorului Vinteler 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Salutari tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 si din Letca Noua ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 acum o oră, Levi N a scris: Salutare seniorului Vinteler Multumim! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Robotelul asta pe care l-am imprumutat de la un vecin, m-a convins ca merita toti banii... Chiar daca pretul e destul de piperat, cred ca o sa-mi achizitionez ai eu unul, numai tinand cont de faptul ca cele una-doua ore cat el munceste sa curete piscina, eu pot sa stau la umbra si sa beau bere... 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Cat costa ? oare ar merge si pentru un iaz ? (Are doar 2 metri cubi) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Pe o vreme așa de frumoasă am plecat la hoinărit! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 în urmă cu 1 oră, Dragos M a scris: Cat costa ? oare ar merge si pentru un iaz ? (Are doar 2 metri cubi) Intre 2200 si 3000 lei , depinde de unde il cumperi...Iar pentru 2 m cubi, sigur nu merita cheltuiala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Pauza de bere... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Pauza si la noi ptr ca prin curte nu mai putem face altceva dupa ce a plouat cu galeata ? 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 si colegilor !!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 și o seara buna să aveți! Eu la muncă, ...pe mâine. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Buna seara. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 oameni buni si o duminica frumoasa oriunde v-ati afla! Eu o petrec la slujba... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 La toată lumea! O zi buna și caldă vă doresc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 în urmă cu 19 ore, Cristina D. a scris: Pauza si la noi ptr ca prin curte nu mai putem face altceva dupa ce a plouat cu galeata ? Iata unul din cele mai frumoase moduri de a petrece timpul liber... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 Duminica placuta tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 Buna dimineata si de la mine. Duminica placuta tuturor 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 O duminică odihnitoare în continuare să fie pentru toată lumea! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri