Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Buna seara! Munca asta...enjoy vacation 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Seara buna si de la Toroni. A tras un ropot de ploaie, ne bucuram ca sa mai racorit putin. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Noapte buna, baieti si fete si o saptamana usoara. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 în urmă cu 12 ore, Daniel P a scris: N-ar fi rea ideea sa ne vedem o data pe luna undeva, in apropiere de Bucuresti...ca daca-ar fi mai departe, am alege muntele, sau marea... Poate facem in toamna o intalnire cu cat mai multi membri forumrulote Inca ma gandesc la locatie si data..., va anunt cand voi lua o hotarare... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 în urmă cu 10 ore, Radu Ghita a scris: Buna seara pentru toti rulotistii si de la Ploiesti! Urmeaza o saptamana plina de munca si sper, pentru toti colegii, plina de realizari. Te salut, Radu! Mi-am facut tema. Altfel, de cand nu ne-am vazut, am fost in concediu cu rulota la mare 8 zile, in camping Ena, unde ne-am simtit f.b. Apoi, am plecat in Delta la Murighiol in camping Laguna Albastra, unde am petrecut 4 zile de senzatie...Abia astept sa ne vedem, sa povestim, sa bem o tuica si sa mancam ciorba facuta de doamna Dorina. Va imbratisam! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 oameni buni si o saptamana frumoasa va doresc! Din nou la slujba, dar AMR 11 zile si vine si concediul mult asteptat... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 O saptamina plina de realizari! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 și salutări din partea mea! O săptămână bună tuturor . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 La Azapiko e...dezastru. O zi minunata tuturor 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 A venit furtuna peste voi? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 UPS! Nu arata bine 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 A fost distractiv!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Aici o marturie...marea unita u viitura Dar suntem teferi, am trecut pe uscat. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Asta viata adevarata......de rulotist. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 wowwww ce aventura, bine ca sunteti teferi ? noinu am plecat nici acum catre Samothraki, nu merge feribotul din cauza vremii ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Asta da aventura.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Suntem caliti....trebuie sa ne obisnuim. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 E suficient atat. Nu mai pun ca daca mai pun o poza...dar e prea dezolanta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Urita treaba, sunteti toti teferi? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 @Marius Dan. Operatia reusita pacientul mort. Suntem bine. Multumin de grija 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Acum am auzit ca dintr-un camping din urmatoarea localitate le-au luat la unii masinile la valea spre mare. Nu stiu exact daca le-a dus in mare, sau..... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Stefan, nu stiu cum e la tine dar la noi se lasa cu scandal. Adevarul e ca nu a iesit nimeni de la Saos sa ne intrebe si pe noi de sanatate, nu tu wc, nu tu nimic si cel mai grav este ca nu iti dau nicio informatie exacta, pleci sau nu sa stii si tu sa-ti faci o rezervare la hotel, nimic. Nu poti pleca sa mananci sa iti este teama ca se da drumul si nu mai apuci sa intri in feribot ptr ca deja au ajuns si cei de la cursa de la ora 18:00. Sper sa merite insula asta toti banii si nervii???. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Burduja George 64 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Colegii de la Azapiko, sunteți ok??? Eu acum sunt pe la Stavros si plouă de rupe. Si pe mine m-a prins furtuna acolo acum 3 ani si eram cu cortul. Privind partea buna, asa mi-am luat rulota urmatorul an. De maine nu mai ploua, si atunci se usuca repede. Mâine ma duc pe lângă Amoulliani si pe seară sau miercuri dimineață vin si eu la Azapiko 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri