Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 dragi colegi!!Sorine, prietenul la nevoie se cunoaste (numai la sprit??)!! PS: Cum era sa scapi tu asa o ocazie de a merge in Grecia???() Te rog transmite salutari baietilor Cornel, Stefan si din partea mea!! Toate cele bune si sa auzim numai de bine!! Sa va intoarceti sanatosi acasa!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 Multumim @Costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 Noapte buna. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 O zi frumoasa ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 va doresc si eu, de-aici din Letca Noua! Cafeluta, liniste, soare, fara ploi, furtuni si inundatii... Nicaieri nu-i mai bine ca acasa... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Bunadimineata! @Stefan P si @Cornel Mihailescu nasol cu viitura aia dar bine ca a trecut si nu aveti nici o dauna. Distractie placuta in continuare tuturor care sunt in concediu precum si celor care pleaca in viitorul apropriat. O zi buna sa aveti! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 , o zi bună tuturor rulotistilor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Buna dimineata ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Bună dimineața la rulotistii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 O zi placuta tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Va salut dragilor. @Stefan P imi pare foarte rau de ghinionul tau, va doresc distractie placuta in continuare, sper sa va intoarceti sanatosi acasa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Multumim de grija! Azi sa mai adaugat si colegul @Burduja George. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Nimic nu se compara cu aventura! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 si buna seara ! Azi a fost o zi superba, cu ceva trebaluiala, ruloteala inainte de concediu, o berica, piscina, plaja si acum niste ceafa si muschi la cuptor, cu rosiile si ceapa aferenta... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Asa aventuri mai bine nu, dar deh, face parte din distractie. Sa va intoarceti cu bine acasa! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Buna seara Pofta buna @Daniel P ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Si putine lucruri se compara cu o tuica de caise, abia scoasa din congelator inante de masa... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 si !! Va doresc o seara linistita!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Noapte buna! la 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 va spun si eu ! Va astept cu pareri in topicul despre schimbarea logo-ului ForumRulote.ro (pe cei care inca nu ati scris) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 rulotisti, oriunde v-ati afla. Contele Dracula va trimite cele mai calde salutari si sa aveti parte de aventuri pe masura. Deja mi-am pus fracul pentru sarbatoarea de la Castel. Dar despre toate astea in topic dedicat. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Buna dimineata, va zic si eu! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri