Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 Avem logo nou la forum...fain! Ps- @Stefan P poze tata nu vorbe, vacanta placuta tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 Va salut, dragi colegi! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 @Marius Dan, multumim....poze mai putin... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 Oare de ce nu functioneaza butonul "top"? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 Buna seara E momentul sa mergem la nani! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 din Caraibe de Grecia ! 11 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 Sa va fie de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2017 si dupa . Sa ne auzim cu bine . Distractie placuta colegilor care sunt in misiune ( cu rulota la mare, munte, iarba verde....) 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 oameni buni si o duminica frumoasa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 Si o zi de duminica cat racoroasa! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 On 19.07.2017 at 7:49, Marian Eduard a scris: Bunadimineata! @Stefan P si @Cornel Mihailescu nasol cu viitura aia dar bine ca a trecut si nu aveti nici o dauna. Distractie placuta in continuare tuturor care sunt in concediu precum si celor care pleaca in viitorul apropriat. O zi buna sa aveti! Din nefericire eu am avut cateva daune si...grave. 1. Masina mea a tras apa prin filtrul de aer si a bagato in admisie ( motor ) . Mi-a facut uleiul spuma de lapte si dupa 2 schimburi de ulei i-am dat de cap. Partea proasta a fost ca un piston a fost afectat si...mi-a spart blocul motor si baia de ulei. Deci...dauna totala. 2. Rulota a fost inundata cam 20 cm cu apa in interior. Noroc ( daca pot sa-i spun asa ) ca asigurarea mea a cuprins repatrierea mea, a sotiei si tatalui meu cu avionul. Masina a fost luata de platforma si dusa la Salonic. De aici va fi dusa in Spania pe slep. In fine am ajuns in Romania dupa lungi peripetii. Fara rulota si fara masina. Asa soarta nu doresc nimanui Sa auzim numai de bine . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 în urmă cu 14 ore, Ciurea Sorin a scris: din Caraibe de Grecia ! Vacanta frumoasa in continuare @Ciurea Sorin 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 colegilor. O duminica reusita va doresc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 Buna ziua. O zi buna va doresc. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 Duminica placuta tuturor! Imi pare sincer rau de necazurile cu viitura @Cornel Mihailescu 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 @Cornel Mihailescu imi pare extrem de rau de ce aud. Bine ca sunteti sanatosi, restul se mai rezolva. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 7 minute în urmă, George B a scris: @Cornel Mihailescu imi pare extrem de rau de ce aud. Bine ca sunteti sanatosi, restul se mai rezolva. Asta e viata. Cu bune si cu rele mergem inainte. Multumesc frumos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 acum o oră, Marius Dan a scris: Duminica placuta tuturor! Imi pare sincer rau de necazurile cu viitura @Cornel Mihailescu Multumesc frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 @Cornel Mihailescu imi pare sincer rau pentru intamplarea nefericita! @Ciurea Sorin vacanta placuta in continuare! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 Imi pare rau pentru daunele pe care le-ai avut @Cornel Mihaescu.....dar asta e...viata merge mai departe. Noi n-am reusit sa campam la Zanoaga....am nimerit o ploaie pe drum... veneau suvoaie de pe versanti, raul era involburat iar la Zanoaga se stransese destula apa pe drumul spre intrarea in camping si n-am vrut sa-mi scufund masina. Am incercat apoi la Aviator dar era cam plin, asa ca am luat o gura de aer curat si ne-am intors noaptea tarziu acasa. Duminica racoroasa va doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 în urmă cu 6 ore, Cornel Mihailescu a scris: Din nefericire eu am avut cateva daune si...grave. 1. Masina mea a tras apa prin filtrul de aer si a bagato in admisie ( motor ) . Mi-a facut uleiul spuma de lapte si dupa 2 schimburi de ulei i-am dat de cap. Partea proasta a fost ca un piston a fost afectat si...mi-a spart blocul motor si baia de ulei. Deci...dauna totala. 2. Rulota a fost inundata cam 20 cm cu apa in interior. Noroc ( daca pot sa-i spun asa ) ca asigurarea mea a cuprins repatrierea mea, a sotiei si tatalui meu cu avionul Off @Cornel Mihailescu imi pare tare rau ptr cele intamplate, ptr concediul tau si binenteles ptr masina. Ma bucur ptr voi ca sunteti teferi si nevatamati, asta conteaza cel mai mult in viata. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri