Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 5 minute în urmă, Cristina D. a scris: Off @Cornel Mihailescu imi pare tare rau ptr cele intamplate, ptr concediul tau si binenteles ptr masina. Ma bucur ptr voi ca sunteti teferi si nevatamati, asta conteaza cel mai mult in viata. Multumesc frumos. Mergem inainte, viata e mai importanta decat toate celelalte. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 @Cornel Mihailescu, Orice fier se repara sau se schimba. Sanatatea si siguranta voastra sunt cele mai importante. Este greu, dar consider-o ca pe o experienta inedita, ce o ai o data in viata. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 Cornele, si noua ne pare tare rau de ce am citit/auzit ca ai patit! Sotiei, chiar nu-i venea a crede cand am citit postarea ta, a spus ca poate este o gluma!!?? Dar, fii tare, viata trebuie sa mearga inainte! Bine ca sunteti voi sanatosi, intregi si bine ca ati ajuns acasa, asta e cel mai principal. Fierul se face, ca doar tu il faci pe el!! Toate cele bune si sa auzim numai de bine!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 Ce mai face d-nul @Ciurea Sorin? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 în urmă cu 2 ore, Gabriel Schuster a scris: @Cornel Mihailescu, Orice fier se repara sau se schimba. Sanatatea si siguranta voastra sunt cele mai importante. Este greu, dar consider-o ca pe o experienta inedita, ce o ai o data in viata. Asa este. Noi sa fim sanatosi, ca de fiare suntem satui....hahahaha 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 în urmă cu 2 ore, Costica V. a scris: Cornele, si noua ne pare tare rau de ce am citit/auzit ca ai patit! Sotiei, chiar nu-i venea a crede cand am citit postarea ta, a spus ca poate este o gluma!!?? Dar, fii tare, viata trebuie sa mearga inainte! Bine ca sunteti voi sanatosi, intregi si bine ca ati ajuns acasa, asta e cel mai principal. Fierul se face, ca doar tu il faci pe el!! Toate cele bune si sa auzim numai de bine!! Multumesc frumos Nea Costica. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 sunt rupt de oboseala, fug la. Îmi pare sincer rău ptr cele întâmplate @Cornel Mihailescu. Aveți grija de voi oriunde vă aflați! O săptămână bună! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 Buna seara Imi pare rau pentru necazurile pe care le- ai avut @Cornel Mihailescu, bine ca ai avut asigurarea de calatorie si cheltuielile au fost mai mici. Situatia cu amandoua "utilajele " e delicata pentru ca rulota trebuie sa se usuce bine iar masina trebuie reparata, dar cum spunea un coleg mai sus, totul se rezolva. Sanatosi sa fim si sa ne auzim cu bine. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 ! Imi pare rau pentru necazurile colegilor .......nu pot sa-i ajut decat cu un gand bun . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2017 O seara bun si somn usor. Am ajuns si eu acasa dupa toate peripetiile si necazurile de la Azapiko..... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Buna dimineata! Dupa un weekend petrecut la Cotofenesti, azi o luam de la capat cu munca, pentru urmatoarele 5 zile. Asa ca va urez o saptamana usoara si scurta. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 @Marian Eduard Multumesc frumos . Intradevar , bine ca asigurarea masinii mele a acoperit toate cheltuielile.( mai putin transportul rulotei ) Pentru ca nu am avut carligul omologat in Spania. Au fost , , oameni de treaba " si mi-au platit taxi-ul de la Azapilo la Salonic. Si cum nu era de ajuns am pierdut si avionul de la ora 15.05 . Asa ca am sunat din nou la compania de asigurari si mi-au cumparat alte 3 bilete ( am fost 3 persoane in masina ). Insa na, am avut urmatorul avion la 21.25 cu escala la Istambul si dupa 2 ore si pe acolo am zburat spre Bucuresti. Masina a fost luata de o platforma greceasca si dusa la un garaj privat in Salonic , dupa care urmeaza sa fie dusa in Spania . Totul pe cheltuiala asigurarii masinii. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc din nou colegului nostru Ciurea Sorin , care a asteptat sa vina platforma din Romania ( 400 euro costul ) pentru a-mi luat si rulota de acolo. Sa auzim numai de bine si vacante frumoase tuturor colegilor. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Buna dimineata tuturor Va doresc o saptamana minunata si vacante superbe tuturor . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Buna dimineata colegi rulotisti! Vacante frumoase, fara evenimente neplacute! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 si o saptamana cat mai frumoasa ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Bună dimineața la rulotistii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 O saptamana cat mai frumoasa tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 în urmă cu 7 ore, Stefan P a scris: Am ajuns si eu acasa dupa toate peripetiile si necazurile de la Azapiko..... Bine ai revenit Stefan! Acum asteptam o relatare detaliata. Daca faci treaba asta, adica o poveste presarata cu cat mai multe fotografii, e ca si cum am fi fost si noi acolo cu voi. Ne dorim, noi rulotistii, altceva mai mult decat sa fim impreuna? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Neața bună dragi colegi! Am decis să merg pe naționale în Grecia și am descoperit o țară superbă .Am bătut tot litoralul de la peninsula Sitonia pana la Alexandropoli , merită văzut! Intenționez să iau la pas litoralul Bulgăresc și apoi România. O săptămână faină să fie pentru toată lumea! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Vacanta placuta in continuare @Ciurea Sorin 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Drumuri bune si vacanta fara evenimente @Ciurea Sorin Sa ne revedem cu bine! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri