Ionel Tecuceanu 86 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 54 minute în urmă, Manole Marius a scris: Bună dimineața la rulotistii! Bună dimineața de la Galati! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Neata.. in 2-3 ore vom pleca spre Costinesti, dar cu 2 mici popasuri la . @Marian Popa si @Radu Ghita . Sa aveti o zi frumoasa.. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 !! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Tecuceanu 86 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 7 minute în urmă, Trasnea Alin a scris: Neata.. in 2-3 ore vom pleca spre Costinesti, dar cu 2 mici popasuri la . @Marian Popa si @Radu Ghita . Sa aveti o zi frumoasa.. Foarte frumos! Drum bun si distractie placuta! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 si o saptamana frumoasa tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 O saptamana frumoasa ! Concediu placut @Trasnea Alin ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Cu siguranta o sa imi fac ragaz @Radu Ghita si pentru povestire in topicul dedicat. Merita! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 O seara buna și fără evenimente. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Mihaila 613 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 On 21.07.2017 at 8:16, George B a scris: Buna dimineata, rulotisti, oriunde v-ati afla! Dar stiu ca au fost ceva experiente in ultimul timp. Incendii in Muntenegru la @Alin Mihaila, inundatii in Grecia pt @Stefan P si @Cornel Mihailescu, furtuna pt @ Cristina D, noaptea trecuta cutremur tot in Grecia.... @George B noi suntem bine, acum suntem în Serbia la Zasavica II... În Muntenegru au fost ceva incendii, dar nu a fost panica prezentată la TV. Muntenegrenii păreau obisnuiti cu incendiile estivale, la fel și bosniacii care făceau și glume pe seama incendiilor. Spuneau că e momentul potrivit pentru grătare ? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 dupa canicula si o zi full ma racoresc cu o berica la draft si sistemul nou de racire cu apa baga racoare bine dupa cum se vedeeee.. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Salut baieti, si de la Galati!! Caldura mare si la Galati, mon cher!! Sorine, concediu placut in continuare si sa ai o vreme minunata!! Sarutari de maini doamnei!! Stefane, sa inteleg ca esti acasa, in tara? Daca da, bine ai venit acasa sanatos! Cornele, ce faci, cred ca treci printr-o perioada grea, dar fii tare!! Te-am sunat in seara asta, am vrut doar sa te aud!! Celorlalti colegi aflati in concediu fie in tara fie afara, le doresc zile minunate si vant din spate!! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Activitate slaba pe aici ! O zi buna sa aveti ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 !!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 O zi frumoasa ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Buna dimineata ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Da @Costica V., sunt acasa. Gata cu boiereala, acum la munci... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Buna dimineata. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 oameni buni! Se pare ca ne racoresc niste ploi azi... Numai bine tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 rulotisti! Ieri dimineata, dupa ce am luat cunostinta de prapadul facut de furtuna in Campingul din Bihor si de prognoza cu ploi si vijelii, am plecat din Cheile Rasnoavei cu gandul de a ne campa in Valea Doftanei. Cand am ajuns la locatie si am vazut ca se pune de o furtuna zdravana, iar zona este pustie, am pus busola pe Ploiesti si am venit acasa. Nu am coborat bine din masina si a inceput ploaia. Acum suntem la adapost. CASA DULCE CASA Dupa ce ne vom odihni, vom prezenta, in topic dedicat, pe unde am umblat mai bine de doua saptamani. Sa aveti o zi buna!, 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 O zi faina la toata lumea! Va invităm la masa! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 47 minute în urmă, Eugen David a scris: O zi faina la toata lumea! Va invităm la masa! Astfel de postari ar trebui interzise in timpul saptamanii ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri