Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 , acum a venit si soarele ...la Ploiești. Ai mare dreptate Levi 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 In asteptarea furtunii, facui si eu ITP-ul la masina ca expira pe 14.08 si ma prindea concediul in ilegalitate... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 colegilor. La mine mai toata ziua a plouat . Frumos mai arata ceaunul ala cu bunatati @Eugen David . Sa aveti pofta boieri mari. O seara minunata tuturor va doresc. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 , salut baieti!! Si la Galati, o vreme tare ciudata!! Toata ziua a fost o caldura inabusitoare!! Insa, acum vreo doua ore, (chiar in timp ce vorbeam, la telefon cu un coleg de pe forum) sa starnit din senin o furtuna si o ploaie torentiala care mia facut prapad in curte!! Noroc ca a tinut doar 20min, dar care ne-a speriat groaznic!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 O seara buna va doresc de la Bran. Vampirul nu este acasa, dar , eu il mai astept cateva zile, poate se intoarce acasa. Noapte linistita si fara furtuni. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 va spun si eu din Letca Noua, unde e racoare si bine... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Buna seara. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Cat de bine arata fasolea aia in ceaun!!!! Seara buna tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 @Mircea deci nu sunt singura care am lasat in urma campingul si muntele pt a ajunge acasa in siguranta.... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 34 minute în urmă, Cris a scris: deci nu sunt singura care am lasat in urma campingul si muntele pt a ajunge acasa in siguranta.... Eu spun ca am facut cea mai buna alegere .In ceea ce te priveste, tu te vei putea exprima. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 în urmă cu 2 ore, Ilie Minea a scris: Vampirul nu este acasa, dar , eu il mai astept cateva zile, poate se intoarce acasa. Eu nu as fi atat de sigur, asa incat te sfatuiesc sa dormi cu grija. Sper ca nu te-ai campat pe malul unei ape sau la umbra unui copac batran. Am trecut si eu pe acolo acum cateva zile si stiu ce spun! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 Salutare tuturor. Sunt nou pe forum si nu stiu unde sa caut sau cum, ceva discutii despre frane la o rulota Felicia 2800. Are roti de Dacia 1310, frana pe tambur in trei prezoane . Nu o am de mult si mai am de verificat franele si daca tot desfac tamburii vreau sa schimb si sabotii dar am citit ca sunt de mai multe feluri. Unde sa caut sau cu ce cuvinte cheie sa mai caut sa gasesc ceva despre frane ? Multumesc mult si sa aveti vreme frumoasa. Acum la Eforie Nord ploua bine. O seara minunata tuturor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 O seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2017 tuturor! Am să vă vegheze să aveți o noapte liniștită. Somn ușor . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 în urmă cu 8 ore, Rabacel Andrei a scris: Salutare tuturor. Sunt nou pe forum si nu stiu unde sa caut sau cum, ceva discutii despre frane la o rulota Felicia 2800. Are roti de Dacia 1310, frana pe tambur in trei prezoane . Nu o am de mult si mai am de verificat franele si daca tot desfac tamburii vreau sa schimb si sabotii dar am citit ca sunt de mai multe feluri. Unde sa caut sau cu ce cuvinte cheie sa mai caut sa gasesc ceva despre frane ? Multumesc mult si sa aveti vreme frumoasa. Acum la Eforie Nord ploua bine. O seara minunata tuturor. Vezi in sectiunea Tehnic a forumului. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Neata buna la toata lumea ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 si o zi frumoasa ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 tuturor colegilor. La Titu , dupa o zi de marti cu tunete...ploi si fulgere acum e ..CEATA . O adevarata zi de ...toamna. Sper ca mai tarziu sa se mai incalzeasca. O zi minunata tuturor. Ca sa nu mai zic ca ma simt ca la...20 de ani fara ....masina...rulota si ..etc...hahahaha Mai facem un pic haz de...necaz. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 La noi e frumos azi...de diseara am vazut ca vin din nou niste ploi... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 , 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 în urmă cu 9 ore, Rabacel Andrei a scris: Salutare tuturor. Sunt nou pe forum si nu stiu unde sa caut sau cum, ceva discutii despre frane la o rulota Felicia 2800. Are roti de Dacia 1310, frana pe tambur in trei prezoane . Nu o am de mult si mai am de verificat franele si daca tot desfac tamburii vreau sa schimb si sabotii dar am citit ca sunt de mai multe feluri. Unde sa caut sau cu ce cuvinte cheie sa mai caut sa gasesc ceva despre frane ? Multumesc mult si sa aveti vreme frumoasa. Acum la Eforie Nord ploua bine. O seara minunata tuturor. Pentru tine ar trebuii sa fie foarte usor si simplu, fiind tamburi de Dacie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri