Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Vreme inchisa, 18grade+ si cred ca vom merge la balaceala la Sinmihaiu german.Blanosul e ON.Numai bine 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Buna dimineata, baieti si fete.! Aveti cumva idee unde pot regla franele la rulota prin Bucuresti sau pe langa ? M-a mancat unde nu a trebuit si acum trebuiesc reglate franele . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel Radu 26 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Bună dimineața și de la Timișoara! Rămâneți optimiști, vine el și soarele! Poftă la cafea! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 de la Braila !! Ieri dupa amiaza a fost naspa tare de tot, cu copaci cazuti, masini avariate, persoane lovite de crengile smulse, in rest sa auzim de bine 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Buna ziua din Mamaia. Profitand de vizita fetei si a nepotelei mele de 6 ani am zis sa le fac o surpriza si am luat o saptamana bilete all inclusive la mare. Azi este prima zi si deja imi aduc aminte de vanatorul din filmul "Operatiunea monstrul" care in fiecare seara scria in agenda " de acum nu mai vin in Delta decat singur"! Asa si eu, promit sa nu mai vin la mare decat cu rulota!!! Comparand cu vacanta minunata avuta de Rusalii la Hanul Piratilor, aglomeratia din hotel si de pe plaja este de nesuportat. Numai cine a gustat din viata la rulota, libertatea si linistea oferite intelege ce simt eu acum. Aviz amatorilor!!! 1 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 si 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Buna seara, va zic si eu! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 în urmă cu 22 ore, Mircea a scris: Eu nu as fi atat de sigur, asa incat te sfatuiesc sa dormi cu grija. Sper ca nu te-ai campat pe malul unei ape sau la umbra unui copac batran. Am trecut si eu pe acolo acum cateva zile si stiu ce spun! Inca il mai astept pana luni in campingul Vampir, la umbra unor pomi tineri, de doar.3m, care au spus ca, au ganduri bune fata de rulotica mea, fiind ca bunica lor de doar 32aani. Noapte linistita sa aveti parte toti rulotistti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Noapte buna Somn usor Tuturor 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Și din partea mea și să auzim de bine. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 tuturor colegilor. Va doresc o zi minunata 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 Neata buna ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 !!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 oameni buni! Azi e ultima zi de munca... de maine, concediul mult asteptat O zi frumoasa tuturor! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 19 minute în urmă, Daniel P a scris: oameni buni! Azi e ultima zi de munca... de maine, concediul mult asteptat O zi frumoasa tuturor! @Daniel P Concediu cat mai placut si vacante minunate pe unde ti-ai planificat. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 si de la Ploiesti! Vremea e mohorata si dupa amiaza se anunta ploi. Insa pana atunci e potrivita pentru lucrul prin curte. Concediu placut @Daniel P @Alin Opran si pentru cei care va insotesc! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 Buna dimineata. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 @Daniel P, @Alin Opran, .....daca mai este loc , poate va prind din urma 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 @Vlad .S te asteptam cu mare drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2017 43 minute în urmă, Vlad .S a scris: @Daniel P, @Alin Opran, .....daca mai este loc , poate va prind din urma Hai ca mergem mai incet, ca sa ne prinzi din urma... Mi-ar face placere sa ne revedem... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri