Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 August, 2017 P.S. Maine ma duc pana la Lehliu Gara, deci ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 1 August, 2017 Buna seara din Vama 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil F 123 Semnalează Publicat 1 August, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 2 August, 2017 de pe insula Pag, Croatia 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 August, 2017 tuturor -lor . La mine deja se simte....canicula. Imi servesc dupa care , , fuguta " la inmatriculari auto sa-mi , , legalizez " noua achizitie. Sper sa reusesc azi , ca maine vreau sa o , , zbughesc " la mare. Tuturor va doresc o zi minunata alaturi de cei dragi. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 August, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 2 August, 2017 Buna dimineata, rulotisti, oriunde v-ati afla! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 2 August, 2017 și spor la treabă @Cornel Mihailescu, să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți, tuturor o zi. Să auzim numai de bine . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 2 August, 2017 Bună ziua la rulotistii si drumuri bune! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 August, 2017 Salutari tuturor! @Manole Marius, ai vazut ca sunt cu ochii pe tine! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 August, 2017 de pe A2 ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 August, 2017 !! Scuze pentru absenta dar am o problema cu pc-ul meu , cum accesez o sectiune din forum am ecranul acoperit de reclame Desi am resetat calculatorul am aceeasi problema. Acum scriu printre o reclama la pasta de dinti si o reclama de potenta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 August, 2017 @Sorin Leitoiu incearca sa instalezi un adblock pentru browserul pe care il folosesti! Exemplu pentru Firefox https://adblockplus.org/ 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 August, 2017 . O zi minunata tuturor va doresc. Eu...pregatiri de mare...sezonul 4. . Sper sa nu mai ma ia....viitura. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 3 August, 2017 marea e inspumata 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 August, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 3 August, 2017 Bună dimineața la rulotistii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil F 123 Semnalează Publicat 3 August, 2017 Fierbinte rau ziua asta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 3 August, 2017 Exista vreun topic tehnic legat de cauciucuri pentru rulota? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 3 August, 2017 si 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 August, 2017 O seara linistita si racoroasa sa avem! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri