Traian M 505 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Sau cum am vazut la alte forumuri in care te lasa sa postezi primul topic decat in cel de prezentare si practic esti fortat sa o faci ca sa se activeze postarile in restul forumului. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 August, 2017 Dupa o zi groaznica de canicula, azi am fost la noua acihzitie" fendt safire". I-am legat panoul, bateria, legaturile pe 12v, curatenie generala ca la o casa nou ca poate weekendul viitor ii fac proba la munteee!!!! Sunt frant dupa 2 zile de alergatura. Aseara am intrat in posesia ei. O seara frumoasa tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 5 August, 2017 @Traian M Si aici a fost asa, nu se putea posta primul topic decat la prezentare, insa am considerat ca cine vrea sa se prezinte o va face fara a fi fortat... referitor la prezentare nu a impus nimeni asa ceva, doar a fost rugat, iar daca nu vrea "nu-l da nimeni afara"... Prezentarea nu este obligatorie insa frumos este ca orice membru nou sa se prezinte! Va rog sa incheiati aceste discutii contradictorii, cred ca din aceasta postare ati inteles cum este cu "prezentarea" multumesc pentru intelegere ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Ziua buna va doresc. Cam linisre aici. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 6 August, 2017 în urmă cu 8 ore, Stefan P a scris: Dupa o zi groaznica de canicula, azi am fost la noua acihzitie" fendt safire". I-am legat panoul, bateria, legaturile pe 12v, curatenie generala ca la o casa nou ca poate weekendul viitor ii fac proba la munteee!!!! Sunt frant dupa 2 zile de alergatura. Aseara am intrat in posesia ei. O seara frumoasa tuturor! Pozzeeee, s-o vedem si noi! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Buna dimineata ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 August, 2017 de aici... 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 August, 2017 si salutari tuturor de pe langa satul Banița, jud. Hunedoara, unde a ajuns ieri caravana noastra! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Buna ziua! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 August, 2017 în urmă cu 2 ore, Traian M a scris: Pozzeeee, s-o vedem si noi! Sigur sigur! Sa rasufl putin si o sa pun. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Cam scump la vedere @Daniel P ( pe forum) Asteptam poze mai multe ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Buna dimineata, ne-a cam molesit caldura 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 August, 2017 32 minute în urmă, Dragos M a scris: Cam scump la vedere @Daniel P ( pe forum) Asteptam poze mai multe ! De marti pana ieri am stat intr-un camping la Herculane unde nu era semnal in nici-o retea de telefonie, d-apai internet... O sa pun si poze din fiecare loc pe unde am umblat, dar deocamdata incerc sa ma bucur de fiecare zi de concediu... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Duminica placuta tuturor. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 August, 2017 O duminica cat mai racoroasa!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Ma racoresc la dunarica! Racoreala faina si voua! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 August, 2017 în urmă cu 6 ore, Dragos M a scris: de aici... Wauuu...superb! Bravo! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Un gratar la malul marii sub clar de luna 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 August, 2017 In Slovenia sunt 20 grade, ploua... deja am luat o bluza pe mine... 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Buna seara tuturor. Va rog sa ma ajutati cu ceva banal poate pentru voi dar mie imi da dureri de cap. Este un membru pe acest forum care are o lada frigorifica de vanzare si nu pot, nu stiu unde sa-i las un comentariu ca doresc sa achizitionez produsul. Am intrat pe anunt, am vazut si comentarii de la alti membrii dar eu nu am acea casuta sa pot lua legatura cu vanzatorul. Poate ca de ce sunt nou pe forum ? Multumesc si sa aveti o seara minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 6 August, 2017 @Rabacel Andrei In anuntul de vanzare apesi pe numele Ionut C si apoi ai posibilitatea sa trimiti mesaj. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Ok. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Seara buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 6 August, 2017 O seara placuta prieteni, oriunde v-ati afla! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 August, 2017 colegilor rulotisti! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri