Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 August, 2017 On 8/8/2017 at 8:58, Ovidiu-Betty a scris: Aș avea nevoie de o informație legată de locuri de campare off lângă Râșnov, sau de ce nu, chiar în oraș cât mai aproape de cetate. La iesirea din Rasnov, spre Predeal, este un drum destul de rau de piatra catre Cheile Rasnoavei. Sunt doar cativa km de mers , dar la sfarsit esti rasplatit de peisajul mirific care ti se deschide in fata. Se plateste o taxa de 10 lei /masina/zi si 6 lei /persoana/zi, dar se discuta cu paduraru si noi am platit doar o singura zi si am stat o saptamana. Este super. Evita campingul din drum unde sunt tarife astronomice si mergi pana aproape de bariera. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 August, 2017 On 8/5/2017 at 14:33, Emil Vinteler a scris: Daca nu ar fi briza marii cred ca nu am mai iesi din apa Azi dimineata am plecat din Vama, dupa 4 zile cat am stat acolo si tocmai am ajuns acasa. Nu am stiut ca mai sunt colegi de-ai nostri in zona. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 9 August, 2017 din Vama, mare involburata, vant moderat, am scapat de canicula 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 9 August, 2017 acum o oră, Mircea a scris: Azi dimineata am plecat din Vama, dupa 4 zile cat am stat acolo si tocmai am ajuns acasa. Nu am stiut ca mai sunt colegi de-ai nostri in zona. Unde te-ai campat? Ai ratat mini reuniunea Forum rulote, cu @Manole Marius 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 9 August, 2017 în urmă cu 7 ore, Daniel P a scris: si o cafea la fel de buna de la Curmatura Stezii! Concediu frumos sa aveti si un traseu fara peripetii!Sa ne vedem cu bine!Daca ajungeti in zona Clujului, nu ratati Baile Sarate( sa va balaciti si sa va namoliti), Cheile Turului( rezervatie naturala), Rimetea ( manastiri frumoase, zona de munte, sat patrimoniu UNESCO) , Cheile Turzii( rezervatie naturala) si Salina 9 nu cred ca trebuie sa o mai prezent, toata lumea o stie).. Nici nu trebuie sa calatoriti mult, le gasiti pe o raza de 30-40 km. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 August, 2017 din nou de acasa(Cluj)! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 August, 2017 colegilor. Am auzit un zvon ca nu s-ar mai campa la Bolboci. Sambata asi dori sa fac o mica incursiune pe acolo. Oare ne poate da cineva detalii in aceasta privinta ??? Va multumesc anticipat si va doresc o seara minunata. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 August, 2017 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 August, 2017 Salutare! Cat am sosit de la ruloteala! Am fost si i-am pus ceva mocheta provizorie la rulota, i-am schimbat becurile si am trecut tot pe led, spoturile de pe halogen la fel pe led lumina calda si astept plecarea spre bolboci de vineri. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 August, 2017 Stie careva care a fost recent pe transbucegi spre bolboci daca se circula? Am auzit ca sa rupt drumul acum vreo 2 saptamani, sau apucat de lucru si dureaza 2 luni estimativ si se circula doar pe ruta Moroieni. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 August, 2017 Gata! Am obtinut infirmatia. Se circula. Vor sa intre la reparatiile de la poduri dar intrucat e sezon si lume multa au amanat lucrarile si incep de pe 21 august. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 9 August, 2017 si 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 10 August, 2017 Intentionez sa ies in weekendul acesta si nu vreau sa merg prea departe de Bucuresti. Imi puteti recomanda altceva in afara de camping Aviator (45 lei ) sau Vampire (87lei)? @Daniel P, voi unde campati in weekend? O zi usoara tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 August, 2017 tuturor -lor O zi minunata va doresc . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 10 August, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 10 August, 2017 Neata buna ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 10 August, 2017 !!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 August, 2017 Să aveți o zi plină de bucurii! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 10 August, 2017 Neata de la magazinul de "jucarii" 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 August, 2017 în urmă cu 3 ore, Marian Eduard a scris: @Daniel P, voi unde campati in weekend? O zi usoara tuturor! Inca nu ne-am decis incotro o luam din loc maine dimineata, azi ne hotaram... si o zi frumoasa! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 August, 2017 !!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 August, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil F 123 Semnalează Publicat 10 August, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 August, 2017 tuturor! @Marian Eduard, am decis sa mergem in Zabala, jud. Covasna...plecam dimineata si ajungem in jurul pranzului 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri