Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 August, 2017 Salutari din nordul țării, din chempingul cu ape termale din Cărei. Și cum rulotist lângă rulotist trage , vreau să vă arăt cea mai mare rulotă (cred !) din țară. Week-end fain la toată lumea! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 13 August, 2017 @Ciurea Sorin , din unghiul la care ai facut poza, tot autorulota ta pare mai mare 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 August, 2017 6 minute în urmă, Mircea a scris: @Ciurea Sorin , din unghiul la care ai facut poza, tot autorulota ta pare mai mare Mircea dragă crede- mă este visul oricărui rulotist! Autorulotă americana cum zicem noi allinclusiv, am fost în interiorul ei și am rămas fără cuvinte! Dacă o să am acceptul proprietarului, o să mai revin cu detalii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 13 August, 2017 @Ciurea Sorin Draga Sorin, ai inteles ca a fost o gluma. Vorbind serios, eu nu mi-as dori un asemenea autocar din urmatoarele motive : consumul de motorina este imens, mentenalta este uriasa, nu poti sa intri cu el in natura pe drumuri OFF si nu ai campinguri adecvate in Romania in care sa te instalezi cu el. Si daca as ajunge la concluzia ca imi doresc asa ceva, as vinde casa, as cumpara un teren virgin pe care sa instalez " mastodontu " si mi-as muta domiciliul in el. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 13 August, 2017 la Ploiești plouă..de rupe, atenție cum circulați! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Slaba activitate pe aici... Se vede ca lumea este in concediu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Preda 48 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Buna dimineața dragi rulotisti. Vă salut din Dej Camping Transilvania Pe unde îmi recomandați sa campez zona măramures - Borșa ? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Va salut si va doresc o zi minunata, dragi colegi! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 August, 2017 am ajuns si noi in Vama! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 August, 2017 On 12.08.2017 at 21:41, Ilie Minea a scris: Pentru amanunte da-mi tel. Mulțumim ne-am descurcat perfect. Am găsit o pajiște largă lângă Pârâul Mic la maxim un km. de Râșnov pe DN 73 către Predeal. Undeva între ieșirea din. Râșnov și pensiunea Râșnov Asta a fost locația : 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Salutare @Ovidiu-Betty 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 August, 2017 2 minute în urmă, Levi N a scris: am ajuns si noi in Vama! Ați preluat ștafeta de la Emil ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Suntem in curs de preluare, ne trebuiesc cam doua zile! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Programul vostru care este ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Salut @Levi N ! Să înțeleg că nu ne vedem la Ezeretz în 26 ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 August, 2017 În 22 după amiază ridicăm ancora, până în 25 litoralul românesc după care în 26 trecem granița. Voi cât stați ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Eu in 26 daca nu sunt deja acasa, voi fi in drum spre casa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 August, 2017 nu am decat doua saptamani concediu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 August, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Înseamnă că ne intersectăm în Vamă ! S-aveți parte de vreme făină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 14 August, 2017 acum o oră, Ovidiu-Betty a scris: Mulțumim ne-am descurcat perfect. Am găsit o pajiște largă lângă Pârâul Mic la maxim un km. de Râșnov pe DN 73 către Predeal. Undeva între ieșirea din. Râșnov și pensiunea Râșnov Asta a fost locația . Am rugamintea sa prezinti aceasta locatie intr-un topic separat, este de interes pentru colegi ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 August, 2017 Seara buna ! Ultima seara alaturi de oameni minunati, iar de maine spre casa... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 August, 2017 A murit pc dragilor...toate bune. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 15 August, 2017 și , să vă trăiască tuturor sărbătoriții, multă sănătate și fericire alături de cei dragi. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 15 August, 2017 si sa va bucurati alaturi de cei dragi si care poarta numele Sfintei Maria! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri