Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 15 August, 2017 în urmă cu 14 ore, Daniel P a scris: Seara buna ! Ultima seara alaturi de oameni minunati, iar de maine spre casa... Asa o fi bine? Unii stau la caldura[Bucuresti] si alti stau cu suba pe ei la racoare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 15 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 August, 2017 tot din Vama ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 August, 2017 rulotisti ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Buna dimineata. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Neața bună ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Ce fac vamaioții ? ☀? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 August, 2017 tuturor! Aseara am ajuns si noi acasa, dupa 18 zile de hoinareala prin tara si un traseu de 1875 Km... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Dupa o mica vacanta petrecuta cu rulota la bolboci alaturi de oameni minunati acum am ajuns si eu acasa.... si la munca! Concediu placut tuturor! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 August, 2017 în urmă cu 1 oră, Ovidiu-Betty a scris: Ce fac vamaioții ? ☀? Salut Se muta in alte locatii, eu in Corbu, Emil in Golful Francez. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 August, 2017 inca de pe litorarul romanesc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Nu pot sa cred ca nu a mai posta nimeni nimica ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 August, 2017 din camping S unde am ajuns pana la urma dupa multe peripetii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Cam slaba activitatea pe forum in ultimele zile..., ai dreptate @Levi N probabil sunt multi in concediu..., altfel nu-mi explic... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 August, 2017 De ce cu peripeții @Levi N ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 August, 2017 Seara buna ! Eu am inceput de azi munca, gata cu concediul... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 August, 2017 de la Ploiesti 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 August, 2017 oameni buni! Az i la Letca Noua unde voi uda plantele toata ziua, ca seceta si canicula si-au facut de cap, cat am fost in concediu... O zi frumoasa tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 17 August, 2017 si o zi frumoasa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 August, 2017 si o zi asa cum v-o doriti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 August, 2017 în urmă cu 11 ore, Dragos M a scris: Cam slaba activitatea pe forum in ultimele zile..., ai dreptate @Levi N probabil sunt multi in concediu..., altfel nu-mi explic... Tocmai ca sunt in concediu au mai mult timp liber sa intre pe FORUMRULOTE.RO ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 17 August, 2017 Din pacate sunt extrem de multi care nu posteaza..., de exemplu ieri din 1300 de vizitatori unici, au postat doar cativa, numarati pe degete..., nu-mi explic...mai ales dupa aceasta minivacanta in care cei mai multi au iesit cu rulota si ar avea ce sa povesteasca... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 August, 2017 .... Oare nu ne intrebam si de ce unii au fost jigniti ??? Facuti in toate felurile ( de la ceaunari la...carmolisti samd. ) Altii ca sunt , , like-isti " . Eu unul cred ca si ceaunul , un pahar de bere , o mica vanzare , etc, fac parte din Rulotism. Este doar o parere personala. Va doresc o zi minunata si sper ca in curand sa fim cat mai multi ACTIVI nu numai sa tragem cu...ochiul pe aici. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Preda 48 Semnalează Publicat 17 August, 2017 Buna dimineața din frumoasă Bucovina-Sucevita 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri