Levi N 1.259 Semnalează Publicat 19 August, 2017 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 August, 2017 Frumos rasarit de soare @Levi N va spun si eu! Am iesit din serviciu, si o intind spre Letca Noua...Week-end placut in continuare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 19 August, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 19 August, 2017 Buna dimineata. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 19 August, 2017 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 19 August, 2017 O seară bună tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 19 August, 2017 cineva vegheaz a. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 19 August, 2017 rulotisti ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 August, 2017 tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 August, 2017 din Letca Noua si o duminica frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 August, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 20 August, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Neata buna! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 August, 2017 colegi ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Bună dimineața dragi colegi , concedii plăcute , weekend fain sau spor la servici , vă doresc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin B 7 Semnalează Publicat 20 August, 2017 (modificat) Salutare tuturor ! Cina ma poate indruma ? Am nevoie de capac pentru ambele trape ? ...din pacate grindina de la ultima iesire si-a spus cuvantul ... si bineinteles si vechimea capacelor ? .. eu le-am masurat pe exterior asa cum se vede in pozele atasate... cel mare are 45cmx45cm iar cel mic de la baie 33cmx33cm. Va multumesc anticipat ! Modificat 20 August, 2017 de Alin B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Bună ziua la rulotistii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin B 7 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Chiar acum, Manole Marius a scris: Bună ziua la rulotistii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Salutari de pe A1. Am plecat la o plimbare. Transfagarasan sau Transalpina. Inca nu m.am hotarat! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2017 @Alin B daca te ajuta modelul de trapa de aici, putem sa discutam. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin B 7 Semnalează Publicat 20 August, 2017 1 minut în urmă, Viorel C. a scris: @Alin B daca te ajuta modelul de trapa de aici, putem sa discutam. Multumesc frumos Dl. Viorel dar din pacate nu ma ajuta nici marimea. La cea mare a mea ...eu am masurat pe exterior 45x45 .. interior e 40x40 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Ma gandeam la cea mica Si fara "domn", te rog. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin B 7 Semnalează Publicat 20 August, 2017 (modificat) Am tot sunat peste tot si se pare ca nu am noroc....am sa mai incerc o varianta. Am inteles ca as putae sa o duc la cineva care reconstruieste din fibra de sticla ....acum sper ? Modificat 20 August, 2017 de Alin B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Daca ai capacele, chiar daca sunt avariate, cred ca le poate reconstrui 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Salutare colegiiiii. Din cele 2 rute am ales Transfagarasanu. Dar inainte de a intra pe Transfagarasan, am intrat pe poienile valsanului, apoi am continuat pe Transfagarasan si la 17:15 am fost la Balea lac. Aici am lasat masina si am urcat pana pe Varfu Vanatoarea lu Buteanu 2507m. Acum sunt in drum spre casa. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri