Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 20 August, 2017 O seara minunata, va doresc din Porto Lagos -Komotini Grecia 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 August, 2017 O seara frumoasa tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Salutari de la Fagaras unde m-am oprit la zilele cetatiii!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Salut @Stefan P, numai drumuri bune să aveți! Ați făcut o alegere foarte buna și înțeleaptă, ...minunat peisajul, ...și nu numai atât. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Grig 1 Semnalează Publicat 20 August, 2017 Mai mult ca sigur cupla nu a fost pusa corect, ( oricum o sa o schimb deoarece are o varsta), dupa ca am demontat-o si am studiat sistemul de prindere, am realizat ca nu avea cum sa scape dupa cui(daca era pusa corect). Sistemul de sigurata l-am inlocuit cu un lant sanatos, am montat la loc cupla si am plecat la drum spre Busteni(loc de unde va scriu), Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 August, 2017 si o saptanana asa cum ne-o dorim! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Am petrecut weekendul pe Valea Doftanei. Am avut noroc si sambata si duminica de o vreme superba.Uite-asa, am scapat de canicula din Ploiesti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 August, 2017 oameni buni si o saptamana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 August, 2017 si o saptamana cu spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Sa aveti o saptamana buna! @Levi N, la Cluj ploua cu galeata!!! Nu veni acasa inca! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Buna dimineata. O saptamana cum va doriti va urez. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 21 August, 2017 în urmă cu 7 ore, Emil Vinteler a scris: Sa aveti o saptamana buna! @Levi N, la Cluj ploua cu galeata!!! Nu veni acasa inca! Nici nu ma gandesc, mai am o saptamana de concediu, am luat-o catre Covasna dar nici acolo nu cred ca scap de ploaie! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 21 August, 2017 3 minute în urmă, Levi N a scris: Nici nu ma gandesc, mai am o saptamana de concediu, am luat-o catre Covasna dar nici acolo nu cred ca scap de ploaie! Concediu placut in continuare! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Eeeeeee.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 21 August, 2017 O seară bună din tot sufletul ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 21 August, 2017 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 August, 2017 o noapte placuta !!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 August, 2017 oameni buni! In sfarsit a venit ploaia si la noi... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 August, 2017 si o intind spre Letca Noua unde voi ramane pana maine seara... O zi frumoasa tuturor! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 22 August, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Bună dimineața, o zi bună tuturor! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Buna ziua tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 August, 2017 si o seara frumoasa ! La noi se pare ca asa va fi, e nevoie doar de o scanteie... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Bine v-am regasit! 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri