Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 August, 2017 de la Covasna am ajuns la Carta unde vom sta pana duminica ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 August, 2017 d-nul @Emil Vinteler Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Chiar acum, Levi N a scris: d-nul @Emil Vinteler Buna seara organizatorului de evenimente @Levi NIti ducem lipsa, nu are cine sa ne adune si sa ne puna pe drumuri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 August, 2017 Putina rabdare, astepta sa se intoarca si @Ovidiu-Betty si incepem iesirile de toamna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 22 August, 2017 25 minute în urmă, Levi N a scris: de la Covasna am ajuns la Carta unde vom sta pana duminica ! Cârța, Harghita, aici ai ajuns? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 August, 2017 La Covasna erau wc-urile prea departe de locul de campare! Asa am ajuns la Carta. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 August, 2017 , acum am ajuns si eu acasa. Am fost pe la rulota, am luat masuri pentru mocheta, i-am pus vreo 4 metri de banda led 5050/60 leduri la metru , pe exterior, pe toata lungimea rulotei. Am pregatit-o si pe cealalta pentru " maritis". O seara frumoasa! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Buna ziua. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 23 August, 2017 și , spor în toate, ...zi buna să aveți! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Bună ziua la rulotistii! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Zi buna! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Buna ziua! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 August, 2017 (modificat) Seara bună tuturor, de la mare ! Azi Saturn, repectiv plaja dintre Saturn și Venus. Modificat 23 August, 2017 de Ovidiu-Betty Virgulă 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Buna seara @Ovidiu-Bettysi maine unde ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 August, 2017 (modificat) Apropo de ieșirile de toamnă @Levi N... Sper că servești Câmpul Cetății ! Modificat 23 August, 2017 de Ovidiu-Betty e în plus Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Buna seara @Dan Dan cum a fost la Figa ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 August, 2017 1 minut în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Apropo de ieșireile de toamnă @Levi N... Sper că servești Câmpul Cetății ! Daca voi fi liber in acel weekend vin, daca nu am sa incerc sa ajung doar duminica(fara rulota)! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Buna seara @Emil Vinteler Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Dan 106 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Foarte frumos. Vineri dimi merg la chei daca ai sclipiri idei sint acolo Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 August, 2017 Spre Olimp. De fapt până la Olimp până în 26, oprim în oricare stațiune unde găsim loc pe plajă. În fiecare zi altă stațiune. Iar din 26 cum am spus via Ezeretz, Bulgaria de unde am să postez pentru colegi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 August, 2017 2 minute în urmă, Dan Dan a scris: Foarte frumos. Vineri dimi merg la chei daca ai sclipiri idei sint acolo Pana duminica sunt in Carta!(obligat fortat) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 August, 2017 4 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Spre Olimp. De fapt până la Olimp până în 26, oprim în oricare stațiune unde găsim loc pe plajă. În fiecare zi altă stațiune. Iar din 26 cum am spus via Ezeretz, Bulgaria de unde am să postez pentru colegi. Acasa cand ajungeti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 August, 2017 În 2 septembrie cel mai devreme, în 4 cel mai târziu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri