Dinu 41 Semnalează Publicat 26 August, 2017 Condoleante ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 August, 2017 din Letca Noua si week-end placut tuturor! @Viorel C., sincere coondoleante si D-zeu sa-l odihneasca! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 26 August, 2017 Buna dimineata tuturor 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Viorel C. Condoleante. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 August, 2017 Bună dimineața tot de la Saturn ! Și iată că de aseară ne-am înmulțit, și (MS și BZ) și (SB și Cehia). Mai in spate, mai sunt două rulote, una de CJ și una de IS și un camper de SJ. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 August, 2017 si condoleante @Viorel C. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Preda 48 Semnalează Publicat 26 August, 2017 în urmă cu 16 ore, Vlad .S a scris: Week-end placut tuturor. De la Mare. Navodari. Vlad , unde în Năvodari ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Viorel C. Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 26 August, 2017 Sincere condoleante @Viorel C. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Viorel C. Sincere condoleante. Suntem alaturi de tine in greaua pierdere suferita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Viorel C. Sincere condoleante!! D-zeu sa-l odihneasca!! Sincere regrete de greaua pierdere suferita!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Viorel C. sincere condoleante din partea mea si a familiei mele si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 August, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 26 August, 2017 @Levi N buna idee, dar mai am ceva treaba si dupa..... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 26 August, 2017 rulotisti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 August, 2017 !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 26 August, 2017 Si, cate una pe zi, la ore tarzii : - Tată, eu de unde am apărut? - Problema, fiule, nu este de unde ai apărut tu, ci de ce m-am băgat eu acolo! Sa aveti o noapte linistita! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 August, 2017 O seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 August, 2017 Duminica placuta tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 27 August, 2017 Neata rulotisti ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 August, 2017 Bună dimineața dragi colegi, să aveți o duminică liniștită și cu mult soare ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 August, 2017 On 25.08.2017 at 23:11, Viorel C. a scris: Asta seara am pierdut cel mai bun prieten care l-am avut vreodata. Este vorba de tatal meu, care s-a dus undeva unde cu siguranta este mai linistit. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleanțe Viorel, poate de acolo de sus , ne veghează și ne sfătuiesc în visele noastre! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 August, 2017 Salutari din canionul Lomului la fratii bulgari. O mica plimbare si acasa! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2017 si ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 August, 2017 si saptamana usoara sa aveti pentru ca eu nu voi avea! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri