Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 La Târgu Mureș a făcut prăpăd furtuna. Copaci căzuți peste mașini și străzi blocate. Aviz acolo unde ploaia e la început. Scoateți mașinile și rulotele de sub copaci. La noi nu a fost grindină. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 29 minute în urmă, Marian Eduard a scris: O seara buna va urez si eu! Live din Piata Victoriei unde merg pentru mine, sotie, copil si pentru ceilalti romani. Poate duminica viitoare vom fii mai multi. Noapte buna si..... PSD Ciuma Rosie.... Jos PSD . Te rog frumos sa te abtii de la astfel de comentarii in acest forum, altfel voi fi nevoit sa te sanctionez! La miting in P-ta Victoriei poti manifesta cat vrei, aici nu facem politica... 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Groaznica tragedie .... http://observator.tv/eveniment/ingrozitor-un-copil-e-blocat-intro-rulota-care-arde-ca-o-torta-pe-bulevardul-mamaia-din-constanta-223008.html Sincere condoleante! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 13 minute în urmă, Daniel P a scris: Te rog frumos sa te abtii de la astfel de comentarii in acest forum, altfel voi fi nevoit sa te sanctionez! La miting in P-ta Victoriei poti manifesta cat vrei, aici nu facem politica... Nu am facut politica, doar mi-am spus parerea. Nu cred ca este interzis sa iti spui parerea. Ideea este ca nu intentionez sau am intentionat sa jignesc pe cineva de pe acest forum. O seara linistita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Nu e vorba de jignirea cuiva...si nici parerea ta despre PSD, nu ti-a cerut-o nimeni... Aici este un forum de rulotisti, nimic altceva... si sper ca de data asta m-am facut inteles...O seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 7 minute în urmă, Marian Eduard a scris: Nu am facut politica, doar mi-am spus parerea. Nu cred ca este interzis sa iti spui . Ideea este ca nu intentionez sau am intentionat sa jignesc pe cineva de pe acest forum. O seara linistita. Ba da, exact asta ai făcut, din moment ce postezi lozinci. acum o oră, Marian Eduard a scris: PSD Ciuma Rosie.... Jos PSD . Nu e vorba că ai jignit sau că nu-ți poți spune părerea. Poți să o faci dar în altă parte. Nu "deraia" de la scopul acestui forum ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 20 minute în urmă, Flavius Ivan a scris: Groaznica tragedie .... http://observator.tv/eveniment/ingrozitor-un-copil-e-blocat-intro-rulota-care-arde-ca-o-torta-pe-bulevardul-mamaia-din-constanta-223008.html Sincere condoleante! Doamne fereste! La cat de repede s-a propagat incendiul, de nu au mai avut timp sa se salveze, cel mai probabil a fost o problema la instalatia de gaz si a urmat o explozie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Gata s-a terminat concediul pe 2017 , acum am intrat in casa Oare ce s-a intamplat la Constanta ?? Mare tragedie ......fara cuvinte Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Eu nu-mi mai revin de cand am citit stirea...:(( Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Somn ușor tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 va spun si eu! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Cam asa... Frumos daca esti pregatit. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2017 Noapte buna! O poza din prima zi de toamna a lui 2017. Dimineata devreme. Cu Ovidiu-Betty 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Buna dimneata si o saptamana usoara tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 O saptamina plina de realizari ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Buna dimineata ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Buna dimineata din Alexandroupolis! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 A cumparat careva ulei de masline din Makri direct de la producator? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 tuturor! O saptamana frumoasa tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Buna dimineata si o saptamana usoara va urez si eu! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 oameni buni! S-avem cu totii o saptamana reusita pe toate planurile! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Neataa! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri