Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 în urmă cu 14 ore, Bogdan C. a scris: Noapte buna! O poza din prima zi de toamna a lui 2017. Dimineata devreme. Cu Ovidiu-Betty Poate, poate la anul ne întâlnim programat, așa cum am discutat. Nouă ne-ar face plăcere. Ne-am simțit bine alături de voi @Bogdan C. și AnaMaria ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 în urmă cu 14 ore, Bogdan C. a scris: Cam asa... Frumos daca esti pregatit. Foarte fain și-ați prins și vreme bună ! Ați facut ultima zi de ruloteală la mare perfectă. Și-a găsit AnaMaria scoicile dorite ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Da. Soare, vant usor peste zi(seara cam tare), apa buna, valuri faine. Ana-Maria a adunat o plasa de scoici. A fost chiar perfecta. Chiar ne pare rau ca nu am putut ramane inca o noapte sau doua. In schimb drumul spre casa a fost unul anevoios. Fara evenimente, dar cu ploi torentiale, accidente in fata, ambuteiaje... in total vreo 13-14 ore. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 1 minut în urmă, Bogdan C. a scris: Da. Soare, vant usor peste zi(seara cam tare), apa buna, valuri faine. Ana-Maria a adunat o plasa de scoici. A fost chiar perfecta. Chiar ne pare rau ca nu am putut ramane inca o noapte sau doua. In schimb drumul spre casa a fost unul anevoios. Fara evenimente, dar cu ploi torentiale, accidente in fata, ambuteiaje... in total vreo 13-14 ore. Important este că ați ajuns cu bine acasă. Să aveți o săptămână frumoasă ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 în urmă cu 1 oră, Ovidiu-Betty a scris: Poate, poate la anul ne întâlnim programat, așa cum am discutat. Nouă ne-ar face plăcere. Ne-am simțit bine alături de voi @Bogdan C. și AnaMaria ! Chiar ar fi bine sa ne intalnim programat la anul. Poate ne incumetam la o Grecie. Mai ales daca se mai gasesc echipaje care sa fie amatoare. Dar se poate sa ne intalnim si mai devreme. Nu trebuie sa asteptam un an. Cu oameni faini ca voi, e bine sa te vezi cat mai des! Pe drum, Ani ma intreba cand bifam Sovata si Praid. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 8 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Important este că ați ajuns cu bine acasă. Să aveți o săptămână frumoasă ! Si noi va dorim la fel! Tot mai am remuscari pentru vecinii de la Buzau. Cat de adormit sa fiu, sa nu-i cer numarul de telefon. Poare intra si el pe aici, si ne gaseste. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 3 minute în urmă, Bogdan C. a scris: Tot mai am remuscari pentru vecinii de la Buzau. Cat de adormit sa fiu, sa nu-i cer numarul de telefon. Poare intra si el pe aici, si ne gaseste. Da la fel mă simt și eu. Eu însă i-am tot explicat cât e de simplu să se înscrie și la plecare am insistat din nou, spunându-mi că va vorbi cu nepoata lui pentru a-l înscrie. Să sperăm că o va face în ele din urmă. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 13 minute în urmă, Bogdan C. a scris: Pe drum, Ani ma intreba cand bifam Sovata si Praid. Doar să ne spuneți când vreți să veniți și treaba e ca și rezolvată ! Ne auzim la un telefon. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul Radulescu 88 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Stie cineva ceva despre rulota/autorulota care a ars aseara in Constanta-Mamaia? A dat la stiri(protv) dar nu au dat detalii prea multe. Tragic este ca in incendiu a murit un copil de 6 ani. Rulota ar fi luat foc in mers. Deci stie cineva mai multe detalii? Cunoaste familia implicata? Putem ajuta cumva? http://www.mediafax.ro/social/tragedie-la-constanta-o-fetita-a-murit-arsa-iar-un-baiat-si-parintii-lui-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-rulota-in-care-se-aflau-a-luat-foc-16715896 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 O seara linistita va doresc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Azi am demontat aragazul si chiuveta din rulota si apoi am dat afara si frigiderul. Acum sunt in cautarea unui frigider cu compresor, de dimensiuni potrivite. Noapte buna, va spun si eu! Ma duc sa ma bag in scutece 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 O seara buna tuturor si HAI ROMANIA! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 La fel va zic si eu! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 O seara buna tuturor !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2017 Noapte buna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Buna dimineata, colegi rulotisti! Mai intai si apoi la treaba! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 si nu numai, la Cluj injur de 9 grade, o zi cum vi-o doriti sa aveti ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 de la Ploiesti ! în urmă cu 20 ore, Traian M a scris: Neataa! Se vede frumos stickerul..., mult mai vizibil si mai clar ca cel vechi... esti primul de pe forum care l-ai pus pe rulota... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 O zi frumoasa ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 acum o oră, Dragos M a scris: de la Ploiesti ! Se vede frumos stickerul..., mult mai vizibil si mai clar ca cel vechi... esti primul de pe forum care l-ai pus pe rulota... Ar merge unul de 50-60cm diametru in dreapta geamului, sa se vada de la jumatate de km :))) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 tuturor si o zi minunata sa aveti! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2017 Neata tuturor! Se face vreme buna.... Drumuri bune 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri