Levi N 1.259 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 si si nu numai ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Seara buna! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 si 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 tuturor 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 si o noapte linistita sa aveti ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Am la . 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Seara buna ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Noapte usoara, colegi rulotisti! O zi plina de activitate, mi-a pus plumb pe gene si ma obliga la retragere. Ne vedem dimineata! Bine ai revenit @Cornel Mihailescu Nici prietenul @Ciurea Sorin nu mai zice nimic Petronel ( @Ionel Tecuceanu) ne-a uitat si el 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Noapte buna si vise placute. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 O noapte buna! Ma retrag si eu spre hamac. Maine ma tenteaza o plimbarica, sa vad daca imi iese...! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Neata buna ! O cafeluta si . Am de schimbat caloriferul din bord la microbuz. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Rulotisti ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 !! Sper sa aveti o zi insorita si linistita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 si din partea mea! Zi scurta la.serviciu azi, sa vina week-endul mai repede! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 tuturor 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 , la o cafeluta si un strudel in curte cu vedere la rulota :)))) 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Neața bună tuturor ! Da... zi scurtă. Weekend minunat s-aveți și ieșiri frumoase. Vremea ține cu noi. 2 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Domokos Iosif 37 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Neata buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Si uite-asa, cu bune si cu rele, comunitatea noastra a ajuns in aceasta dimineata sa numere 2000 membri.... Este meritul tuturor celor care s-au implicat activ, care au pus suflet si si-au rapit din timpul liber aflat la dispozitie pentru a-si exprima o parere in legatura cu o problema tehnica, a descrie o locatie sau a ajuta pe cei incepatori sau mai putin initiati in ale rulotismului... Ce pot sa mai spun, tot inainte dragi colegi, s-aveti numai drumuri bune, vant din spate si doar vacante frumoase impreuna cu cei dragi! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 si La Multi Ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua onomastica !!! Petrecere frumoasa va doresc !!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 în urmă cu 17 ore, Stefan P a scris: Multumesc @Alin Opran, @Flavius Ivan. Am doar factura original si tradusa , nu am contract. @Stefan P va trebui sa iti faci o Fisa de Inmatriculare la un birou de acte auto dupa ce iti iese cartea de identitate. Cu ea va trebui sa mergi la Finante sa iti puna stampila de luare in evidenta. Succes! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri