Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Buna seara va spun si eu de la Ploiesti ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Va salut si eu ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Salut baieti, va doresc o seara faina!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Seara buna, dragi colegi rulotisti 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Seara buna de pe A1 spre Herculaneee!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Chiar acum, Stefan P a scris: Seara buna de pe A1 spre Herculaneee!!! Drum bun si distractie placuta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 tuturor, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 oameni buni! si o intind spre Letca Noua! O zi frumoasa va doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Buna dimineata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 si de la Ploiesti 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Salutare rulotisti oriunde v-ati afla! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Neața bună tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Sa aveti spor in toate! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 si o saptamana buna tuturor! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Și din partea mea o zi buna tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 în urmă cu 20 ore, Levi N a scris: Drum bun si distractie placuta ! Multumesc @Levi N. Am ajuns cu bine noaptea trecuta in urma unei furtuni. Prin Herculane, cu ora in urma, tocmai trecuse o furtuna. Copaci rupti, bolovani mari in mijlocul drumului, de abia am putut trece pe langa ei. Exact pe pod, intre campingul lui tanti Maria si mos Ilie, la doar 3 m dupa intrarea in camping, drumul ce ducea la baraj era complet blocat de ditamai busteanul rupt. In rest, cerul aseara era senin si acum la fel, soare si cald. Am fost la o baie la strand si acum putin la civilizatie. O zi bunaaa!!! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Nu stiu cum se face dar am noroc, furtuna ma precede tot timpul...dar imi place experienta....si aventura! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Buna seara colegi rulotisti, oriunde v-ati afla! AMR 4 zile si rulota mea, inca nu-i gata 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 32 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Buna seara colegi rulotisti, oriunde v-ati afla! AMR 4 zile si rulota mea, inca nu-i gata Salutari ! 4 zile pana ...? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 O seara buna tuturor si de la Ploiesti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Am ascuns momentan topicul legat de asemanarea logoului clubrv cu cel al forumrulote.ro pana cand @Lupu Ciprian imi va da o poza care va lamuri problema...(voi deschide atunci un topic pentru clarificare si bineinteles daca am gresit si am acuzat pe nedrept imi voi cere scuze public ) 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 si !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Seara buna si deosebita sa aveti parte! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri