Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 1 minut în urmă, Radu Ghita a scris: Bucovina... apoi la "baloane", la Tg. Mures! Am priceput ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 @Emil Vinteler 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 si sa aveti o seara minunata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 tuturor si o seara minunata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Buna seara va spun si eu dragi rulotisti 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Buna seara baieti, !! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Seara buna! Azi lacul Ochiul Beiului, cascada Bigar, cascada Beusnita, cascada Vaioaga, Cazanele Dunariii....Traseu: Herculane, Bigar, Oravita, Moldova Noua, Orsova si Herculane. Acum la o baita la cadite. O seara frumoasa tuturor. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 4 minute în urmă, Stefan P a scris: Seara buna! Azi lacul Ochiul Beiului, cascada Bigar, cascada Beusnita, cascada Vaioaga, Cazanele Dunariii....Traseu: Herculane, Bigar, Oravita, Moldova Noua, Orsova si Herculane. Acum la o baita la cadite. O seara frumoasa tuturor. Ăsta da traseu frumos ! Distracție făină în continuare ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Multumesc @Ovidiu-Betty! Ieri am fost pe platoul Gornini si seara am facut o ciorbita de burtaaaa la ceaun.... Maine prin zona.... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 O seara frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 @Stefan P te rog sa faci o prezentare a acelor locatii, cand poti si vrei..., chiar eu sunt unul care nu am fost pe acolo si as vrea sa merg..., nu mai spun ca sunt multi colegi in situatia mea... Multumesc anticipat 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Salutare @Dragos M! O sa pun cand ma intorc si o sa am net mai bun. Acum am pus asa un pic sa va tin la curent cu pozitia mea! O sa pun in topicul care il am deja cu Baile Herculane ca sa nu mai deschid altul nou, cred ca e mai bine asa, sau cum vrei tu, astept si idei.... 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 @Stefan P Chiar te rog sa deschizi un topic nou pentru aceste locatii, ideal daca ai ce povestii, poze multe si iti place sa faci astfel de prezentari, poti sa deschizi unul pentru fiecare locatie (cum doresti...) Ideea e, cu cat locatiile sunt prezentate in topicuri mai separate cu atat vor fi gasite mai usor de cei care cauta si nu vor trebui sa "rasfoiasca" pagini multe... (asta e general valabil...) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Ce faci @Bogdan C. ? Nici tu nu ai somn ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Noapte bună tuturor ! Eu am la căci e târziu și mâine... la muncă ! Somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 si de la Ploiesti ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Neața bună tuturor ! Haideți că încet dar sigur ne apropiem de weekend. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Buna dimineata si 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 , sa aveti o zi superba, oriunde v-ati afla! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 O zi minunata tuturor ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri