Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Noapte bună tuturor ! Am și eu la . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 rulotisti ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 si o zi minunata tuturor! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 din nou de la Zalau ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Neața bună tuturor ! La Tg. Mureș picură și sunt 9° C. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Neata @Ovidiu-Betty Unde te gandesti sa mergem in weekend-ul 13-15.10. ? 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Neata buna! O zi cum se cuvine tuturor! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 , o zi frumoasa! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 în urmă cu 3 ore, Levi N a scris: Unde te gandesti sa mergem in weekend-ul 13-15.10. ? Din păcate Bethino are de lucru sâmbătă dimineaţa (14.10) ! Asta e acum. Posibil să se schimbe ceva până atunci, însă şansele sunt mici, mici.... foarte mici, ca să citez clasici în viaţă. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 , avem 16 grade+, soare.Zi placuta 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Gigi 37 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 am descoperit si eu , , chatul, , :P acum caut unde sunt organizate iesirile :P 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Iesirile nu sunt postate aici, ele sunt in topicurile dedicate.., insa aici ne mai salutam, ne mai spunem un buna seara/ziua.. , daca suntem intr-o locatie frumoasa punem o poza, urmand ca atunci cand este timp sa facem postarea cu acea locatie..., cam acesta este rolul acestui chat... Pana una alta bun venit in acest chat ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Abea astept sa termin serviciul si sa la Letca Noua 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 rulotisti ! Cam slaba miscare azi pe aici... 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 O seara buna tuturor! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Salut baieti!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 dupa "plimbarea"care am facut-o astazi mi-am mai facut timp sa strang strugurii la socrii mei in Turda, sa avem vin pentru vin fiert cu ghimbir , eu cu vinul @Emil Vintelercu ghimbirul. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 @Levi NTrebuie sa ma apuc de recoltat ghimbirul 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2017 intr-un cuvant 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 rulotisti ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 la Cluj se arata o zi frumoasa. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 din Ploiesti .... si aici tot vreme frumoasa O zi buna va doresc tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 va spun si eu! O zi frumoasa tuturor! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2017 Neața bună tuturor ! La Tg. Mureș vreme închisă, stă de ploaie și sunt 9° C. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri