Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Și o seară făină să aveți ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 O seara buna si din partea mea! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Va doresc o seara buna!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 !!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Noapte buna, va urez cu drag. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2017 Noapte bună și somn ușor vă spun și eu. Am la . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Buna dimineata rulotisti, oriunde v-ati afla! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 tuturor si o zi frumoasa sa aveti ! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Buna dimineata va spun si eu ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 tuturor si o zi excelenta, la fel ca vremea asta frumoasa de toamna! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Neața bună tuturor ! Vreme frumoasă și la Tg. Mureș. Vor fi 24 grade Celsius. O zi ușoară tuturor ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 !!!!! La Braila este se anunta vreme excelenta Prin grija colegului @Cristi Enachescu am primit si lipit pe casuta cele 4 stikere Multumesc celor in drept care s-au ocupat de problema. Colantul cu forum rulote nu s-a dezlipit uniform cu toate stradaniile mele asa ca .....cu alta ocazie 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 4 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: Colantul cu forum rulote nu s-a dezlipit uniform cu toate stradaniile mele asa ca ..... Înainte de a-l lipi, apasă (nu foarte tare) cu unghia sau cu un pix pe partea cu hârtia, pe toată suprafaţa pentru ca literele să se lipeasca de folia transparentă, după care aceasta o dezlipeşti de pe hârtie cu grijă şi poţi lipi unde doreşti. Spor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 52 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Înainte de a-l lipi, apasă (nu foarte tare) cu unghia sau cu un pix pe partea cu hârtia, pe toată suprafaţa pentru ca literele să se lipeasca de folia transparentă, după care aceasta o dezlipeşti de pe hârtie cu grijă şi poţi lipi unde doreşti. Spor ! Multumesc ! Crede-ma ca am mai avut astfel de probleme si am incercat si aceasta , , tactica dar nu a mers in nici un fel 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 3 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: am incercat si aceasta , , tactica dar nu a mers in nici un fel Să ştii că la mine a funcţionat "tactica". Cu primul care l-am pus pe maşină m-am chinuit, neştiind "tactica" , însă la cel care l-am pus pe rulotă m-a învăţat "tactica" @Levi N şi a funcţionat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Seara buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 O seara buna si din partea mea! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 @Flavius Ivan sa ai sete! Unii inca mai sunt la servici! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 58 minute în urmă, Daniel P a scris: @Flavius Ivan sa ai sete! Unii inca mai sunt la servici! MERSI! Asa mi se intampla si mie inainte sa ies la pensie .... acum .... Titan Ice! Alta viata! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 Noapte bună tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2017 de la Ploiesti ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri