Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 O seara frumoasa tuturor! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 Seara buna ! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 si de la Galati!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 Noapte buna ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 Buna seara/noapte buna tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2017 !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 !!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 La Ploiesti ploua ..... O zi buna sa aveti oriunde v-ati afla! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Rulotisti ! Da, urata vremea la noi... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Neata buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 în urmă cu 14 ore, George B a scris: am citit aceasta postare fix astazi cand fac/em 16 ani de la casatorie Felicitari si la mai multi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Buna ziua! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel K 326 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Ma uit pentru prima data pe markplaats.nl, am aflat de el de pe forum. Asta tot cautand sa-mi fac o idee despre rulote si (mai ales) campere. Inainte m-am tot uitat pe alte site-uri, indeosebi pe mobile.de. Aici mi se par niste preturi exorbitante la multe, cum e acest camper din '84, 310mii km, la 16.950e si nici nu vad ceva dotari extra iesite din comun. Sa-mi format eu o parere gresita si cam astea sa fie preturile?.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Si acolo, ca si in Romania, sunt preturi si preturi ... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Camperele in Olanda sunt mai scumpe decat in Germania... Din Olanda e ok sa cumperi rulota, iar camper din Germania...! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Din ce am vazut, in Itala sunt multe campere ieftine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel K 326 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 @Dragos M, @Gabriel SchusterMultumesc pentru info. Nu stiam. Mai depinde si cum l-au ingrijit indivizii. Ca natie, de italieni nu am nici o parere ca "ingrijiti" cu lucrurile, dar cred ca sunt sub nemti. Asta la caz general, ca depinde si de individ. Dar si un pret sensibil mai mic e de luat in seama. M-am uitat putin pe doua site-uri italiene. O prima impresie, preturile par mai ok decat la olandezi, dar cam putini km la anii lor. Sau italienii nu se plimba ca nemtii si olandezii, sau smecheresc si ei km ca noi. Pana la primavara o s-o intorc pe toate partile. Pe partea de auto nu sunt chiar plapumar, dar din pacate nu am experienta deloc ca rulotist. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 O seara frumoasa 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 si din partea mea rulotistilor ! @Viorel K da-mi un mesaj privat sa-ti dau vreo 2-3 site-uri din Franta pe unde am cautat eu campere si de unde l-am cumparat pe cel actual... ( sunt plecat din localitate si sa nu uit) Eventual o sa pun pe forum..., vor fi utile pt multi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2017 Noapte lunga linistita! Dormim cu o ora mai mult, in noaptea asta. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2017 si 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2017 Buna dimineata ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2017 Duminica placuta tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri