Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2017 Seara buna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2017 O seara buna tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Sa aveti o zi minunata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Buna dimineata de la Ploiesti! Soarele ne zambeste si ne ureaza tuturor: Spor la treaba! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Bună dimineața ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Buna dimineata din Bucuresti. Au aparut norii... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 O zi buna tuturor! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 ç 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 va doresc si eu, iar pentru cei ce lucreaza, zi scurta la serviciu ca vine week-endul! Si daca vine, e dezlegare la tuica fiarta, gratare si vin... 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Buna dimineata si o zi cat mai scurta. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Un weekend bun va doresc! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 O seara cat mai linistita, va doresc! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 O seara buna si din partea mea 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 O seara buna! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 Seara buna si un wikend excelent, 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 O seara frumoasa va doresc si eu! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 @Wawak Cristian Zilele trecute m-am intors din Cluj-N . Am plecat din Arad catre Pancota (pentru targul de Sambata) am continuat catre Ineu - Bocsig - Beliu - Ucuris - Tinca - Osand - Sumugiu - Osorhei - Alesd (dormit in Multivan printr-un cartier de blocuri; avantaj / N-am rulota sau camper) - am continuat spre Belis ( la 1.100 m , duminica 28.10 la pranz ningea ) prin Calata -Manastireni - Rasca. Ninsoarea m-a speriat ... asa c-am coborat spre Cluj-N . Seara am dormit in "Marasti" la Pensiunea DIA*** (* inlocuieste restul denumirii; fara reclama). 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2017 în urmă cu 10 ore, Viorel C. a scris: Va salut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2017 Buna dimineara! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2017 Buna dimineata si salutari tuturor! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2017 Buna dimineata va spun si eu ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri