Mircea 4.948 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 12 minute în urmă, Cornel Mihailescu a scris: Dar parca a venit naiba gerul prea devreme Pentru @Cornel Mihailescu : Vine trece, vine trece / Noi indata vom petrece. / Mai intai Mos Neculai / Vine-n casa cu alai / Il urmeaza Mos Craciun / Sa avem un an mai bun / Anul Nou soseste-n cale / Cu vinutz si cu sarmale / Cui ii mai pasa de ger / Cu-n asa frumos transfer! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Multumesc frumos @Mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Cu multa placere @Cornel Mihailescu . M-am intins azi la vorba cam mult, dar cred ca de vina este doar @Eugen David cu urarea lui de dimineata. Am dreptate @Costica V. ??? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Salutare baieti!O zi buna toturor!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Salutare . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 în urmă cu 3 ore, Mircea a scris: Pentru @Cornel Mihailescu : Vine trece, vine trece / Noi indata vom petrece. / Mai intai Mos Neculai / Vine-n casa cu alai / Il urmeaza Mos Craciun / Sa avem un an mai bun / Anul Nou soseste-n cale / Cu vinutz si cu sarmale / Cui ii mai pasa de ger / Cu-n asa frumos transfer! @Mircea Pai hai sa o luam...sistematic. Pe Mos Nicolae il asteptam...sa vedem in ce dispozitie o fi. Porcul este deja arvunit ( 100 kg x10 lei , in viu ) Doi baloti de paie si o butelie cu arzator ma asteapta deja in curte. O vadra de vin este promisa de un var. Ceva , , apa tare " aduc eu cu mine . Sarmale si alte bunatati ...dupa ce tai , , grohanu" . Cat despre zapada si ger, ce-o vrea Bunul Dumnezeu. Si in rest...sanatate sa fie ca le-om face noi. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 acum am revenit si eu din vacanta de 1 Decembrie ..... numai bine! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Seara buna colegi. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Seara buna! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Noapte buna 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Buna seara! Ca tot vin sarbatorile si unii au animale prin casa (caini, pisici), va dau un sfat pentru montatul bradului... 2 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 6 minute în urmă, Gabriel.Gabriela a scris: Buna seara! Ca tot vin sarbatorile si unii au animale prin casa (caini, pisici), va dau un sfat pentru montatul bradului... Am un brad din plastic pentru rulota, mic, 1 m si deja este favoritul pisicilor , 2 la numar , l-au jumulit de sus pana jos. Ce ma fac cand l-oi pune pe cel mare ???? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Sper sa aveti o saptamana buna !! Cine a fost cumunte primeste o rulota noua 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Seară bună tuturor colegilor ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 si noapte buna!! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Noapte buna si din partea mea. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2017 Noapte bună tuturor. Noi am cam la . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2017 Buna dimineata. Sa aveti o zi frumoasa. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2017 Tuturor o zi frumoasa si din partea mea 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2017 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2017 Buna dimineata! La Bucuresti vreme frumoasa. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2017 Neața bună tuturor. La Tg. Mureș sunt -2 grade (pe bord) și un cer acoperit ce anunță din nou ninsoare. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2017 !! Braila 2 grade cer insorit .O zi buna 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri