Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2017 O seara frumoasa va doresc si eu ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2017 O seara buna si din partea mea 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2017 O seara buna tuturor si o duminica asemenea. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2017 O seara buna! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe Majestatea Sa Mihai I , Regele Romaniei! Gata...m-am retras, am terminat cu funeraliile ce au fost savarsite astazi! Zi de emotie, zi importanta in viata Romanilor! Principi/Principese, Regi/ Regine ce am avut poate unica ocazie si onoarea sa ne salutam sa dam mana! O zi de neuitat in care am fost in mijlocul lor! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 ! Desi este o dimineata urata la Braila sper sa se mai lumineze un pic. O zi buna tuturor ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Buna dimineata si de la Ploiesti O duminica linistita va doresc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Si inca o buna dimineata de la Ploiesti! Eu am baut deja , acum ma duc sa in centrala. Spor in toate! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Traiasca harnicii si matinalii ploiesteni ! Si eu ma numar printre ei 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Categoric! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Ziua bună la rulotistii! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 O duminica excelenta va doresc. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Totul bine? Eu tin companie nepotelului, ne jucam cu balonul dar si cu roboții! Duminică plăcută! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 La Ploiesti a inceput sa ninga iar eu trebuie sa plec la Aeroportul Otopeni O seara buna sa aveti si drumuri bune daca va aflati in trafic 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Sa zicem "O seara buna", ca a venit iarna si in Bucuresti.Ora19 si Ninge. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Seara buna prieteni! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2017 Buna seara dragi colegi!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 Neata buna tuturor! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 Buna dimineata de la Ploiesti Sa aveti o zi buna! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 Bună dimineața! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 "Afara ninge linistit Si-n casa arde focul..." Cam asta e atmosfera la mine, insa dupa ce dau gata si ce-a de-a doua cafea musai sa merg la serviciu. Cred ca e o feerie la Sinaia si la Busteni! Salutari tuturor si sa aveti o zi minunata! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 @Radu Ghita Bine ca te-ai oprit la versul cu TATA... Salutari tuturor si sa aveti parte de o saptamana excelenta! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 si o saptamana frumoasa! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2017 O seara frumoasa tuturor! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri