Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2017 Noapte buna domnilor, liniste si pace in suflete, sperante ca va veni un AN NOU mai bun pentru noi toti, ca vom avea campinguri mai multe si mai dotate, ca vom spune cu indrazneala , , suntem romani, , 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Buna dimineata !!! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 în urmă cu 9 ore, Alexandru Marin a scris: Noapte buna domnilor, liniste si pace in suflete, sperante ca va veni un AN NOU mai bun pentru noi toti, ca vom avea campinguri mai multe si mai dotate, ca vom spune cu indrazneala , , suntem romani, , Neata tuturor, ca sa fac un spirit de gluma: Procii mistreti din tablou sunt radioactivi? 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 O zi frumoasa colegi 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Salutatre! Sunt ceva probleme cu site-ul? Mie imi apare ca ar fi probleme si pe motzilla si explorer si pe android: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 29 minute în urmă, Drinovan Ovidiu a scris: Mie imi apare ca ar fi probleme si pe motzilla si explorer si pe android: Mergi pe "advanced" după care mie mi-a dat un mesaj cum că pe 29.12.2017 a expirat ceva certificat, am dat click pe "ignore" şi a lansat aplicaţia. Asta pe Mozzila Fire. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 43 minute în urmă, George M. a scris: Vezi aici. Mie in schimb nu mi merge aplicatia. Nici mie :( 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Rezolvat certificatul ..... rezolvata si aplicatia! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 UFF, si eu am avut probleme cu aplicatia si nu am putut intra pana acum pe Forum. Bine ca s-a rezolvat. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Nici mie nu mi-a mers aplicatia dar nici site-ul, asa ca dati-voie sa va spun acum! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Salut @Traian M, daca esti vanator sper sa-ti dai seama!!!?, o zi buna, 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 oriunde v-ati afla! Da, au fost dimineata ceva probleme cu accesarea forumului, s-au rezolvat si acum e OK... Spor la ruloteala, forumeala si la pregatirile de Anul Nou! 4 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 O seara buna sa aveti. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Seara buna. 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 O seara buna si de la Ploiesti! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 (modificat) Seara buna tuturor!!! Modificat 29 Decembrie, 2017 de Alexandru Marin 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 O seara buna si de la Galati!! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 7 minute în urmă, George M. a scris: Asa da ! Seara buna ! Ma bucur ca iti place, l-am facut pentru o clinica privata din Tm. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Buna seara din nou! In sfarsit in cursul a esti serii s-a nascut nepotelul: PATRICK - MATTIA DUMNEZEU sa-l crească mare si sanatos! LA MULTI ANI! Si cum este obiceiul xonei din Italia, afisam asta la intrare! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 9 minute în urmă, Eugen David a scris: Buna seara din nou! In sfarsit in cursul a esti serii s-a nascut nepotelul: PATRICK - MATTIA DUMNEZEU sa-l crească mare si sanatos! LA MULTI ANI! Si cum este obiceiul xonei din Italia, afisam asta la intrare! DOMNUL SA-L OCROTEASCA, sa creasca mandru si sanatos, sa va bucurati de el, felicitari parintilor si bunicilor, LA MULTI ANI FRUMOSI ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Sa va traiasca multi ani si sa va bucurati cat mai mult de prezenta lui. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 @Alexandru Marin @Ilie Minea Multe mulțumiri! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 în urmă cu 3 ore, Alexandru Marin a scris: Seara buna tuturor!!! Foarte frumos tabloul acesta, nu ma pricep prea tare dar are un feeling contemporan, semi-abstract, cam asta se cauta in prezent, daca are si dimensiuni generoase este hit pentru o vila moderna! Felicitari @Alexandru Marin, sunteti foarte talentat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 10 minute în urmă, Traian M a scris: Foarte frumos tabloul acesta, nu ma pricep prea tare dar are un feeling contemporan, semi-abstract, cam asta se cauta in prezent, daca are si dimensiuni generoase este hit pentru o vila moderna! Felicitari @Alexandru Marin, sunteti foarte talentat. 60/80cm , e comanda unui medic pentru clinica sa privata din Tm, e al 3 tablou in genul asta, 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2017 Sa va bucurati de el, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba NOROC in viata!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri