Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Salutari tuturor si sa ne bucuram de un sfarsit de saptamana exceptional! Sa nu uitam ca iarna nu a fost inca mancata de lup. Vine ea cat de curand! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Buna ziua.Era frumoasa o iesire cu cest timp minunat. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Buna seara! O seara faina sa aveti! Eu cu nepotelul la "divertire"! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 O seara frumoasa si din partea mea! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Seara buna. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Ia uitati-va, colegilor, ce harnici au fost astazi prietenii nostri @Levi Nsi @Cristian A! 5 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Seara buna dragi rulotisti, sa aveti o noapte linistita pentru a fi maine apti de a sarbatori pe cei cu numele de Ion, Ioana, 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 sa aveti o seara buna !! Sunt dupa ziua de azi si cred ca maine voi fi nu de la cum ar crede majoritatea ci de la . avand in vedere ca maine de Sf.Ion am trei invitatii pe care le voi onora pe rand incepand cu ora 12 Colegii ce-si serbeaza ziua numelui le urez toate cele bune .banii, masini, rulote, autorulote, vile, excursii, femei, banii, femei femei ma rog , fiecare sa-si aleaga, urarile sunt din inima si asta conteaza 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 44 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: fiecare sa-si aleaga, urarile Te rog sa precizezi : ne putem alege una, doua sau mai multe urari, caci este foarte important sa stim cum stam. Iar noi, ceilalti, care nu am avut sansa sa fim botezati cu numele SF. IOAN, nu avem nici o sansa sa participam la alegerea unei urari? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 12 minute în urmă, Mircea a scris: Te rog sa precizezi : ne putem alege una, doua sau mai multe urari, caci este foarte important sa stim cum stam. Iar noi, ceilalti, care nu am avut sansa sa fim botezati cu numele SF. IOAN, nu avem nici o sansa sa participam la alegerea unei urari? Am avut o scapare...la urari participa toata lumea ....iar la alegerea cadourilor tot la fel , vorba aceea si la bine si la rau 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2018 Cu dedicatie pentru @Sorin Leitoiu Azi aflam cu bucurie , de la Sorin , ca sa se stie, Ca noua, la toti ne ureaza, tot ce vrem si ce conteaza, Dupa cum urmeaza : Cei ce banii isi doresc, mi se pare chiar firesc. Mare grija la perdea, cu subsemnatul sa nu dea. Altii poate vor masini de fite, si nu-s putini, Vor sta noaptea in parcare, de hoti sa le pazeasca tare. Cei ce de-o rulota vor sa puna, mi se pare o alegere buna. Daca familia li s-a marit , e un vis deja-mplinit. Cei ce vila isi doresc, la loto sigur gasesc Sansa iute ca sa vina, visul fapta sa devina. Cu femeile, eu zic sa nu te pui, mai bine pune-ti pofta-n cui. Daca iti doresti belea, de la nevast-o vei avea. Daca ma intrebi pe mine, eu, firesc, azi imi doresc Pentru anul ce-anceput: sanatate si virtute, Sa am bani, sa am ce bea, macar sambata si duminica. Iar voua care-ati citit, s-aveti tot ce v-ati dorit. La Anul si la multi ani! 3 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 Buna dimineata colegi! O duminica frumoasa si distractie placuta celor care isi aniverseaza ziua numelui! 4 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 La multi ani Ionilor si Ioanelor si distractie frumoasa tuturor!! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 Buna dimineata si LA MULTI ANI sarbatorilor. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 LA MULTI ANI ! tuturor celor ce poarta numele SFANTULUI IOAN. 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 în urmă cu 10 ore, Mircea a scris: Cu dedicatie pentru @Sorin Leitoiu Azi aflam cu bucurie , de la Sorin , ca sa se stie, Ca noua, la toti ne ureaza, tot ce vrem si ce conteaza, Dupa cum urmeaza : Cei ce banii isi doresc, mi se pare chiar firesc. Mare grija la perdea, cu subsemnatul sa nu dea. Altii poate vor masini de fite, si nu-s putini, Vor sta noaptea in parcare, de hoti sa le pazeasca tare. Cei ce de-o rulota vor sa puna, mi se pare o alegere buna. Daca familia li s-a marit , e un vis deja-mplinit. Cei ce vila isi doresc, la loto sigur gasesc Sansa iute ca sa vina, visul fapta sa devina. Cu femeile, eu zic sa nu te pui, mai bine pune-ti pofta-n cui. Daca iti doresti belea, de la nevast-o vei avea. Daca ma intrebi pe mine, eu, firesc, azi imi doresc Pentru anul ce-anceput: sanatate si virtute, Sa am bani, sa am ce bea, macar sambata si duminica. Iar voua care-ati citit, s-aveti tot ce v-ati dorit. La Anul si la multi ani! Foarte frumos la obiect as putea zice..... Apartinatoarea mea , cu acte dupa ce a tras cu ochiul la postarea mea a concluzionat ...imbatranesti si te prostesti numai la asta te gandesti ???? Dar vorba ceea ...sanatate si virtute s-avem ce si ce ..... O zi buna prieteni ! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 O zi frumoasă dorim tuturor colegilor și "La mulți ani !" celor ce poartă numele de Ion și Ioana cu derivatele lor. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 Zi frumoasa! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 Buna ziua tuturor! Eu am facut o iesire la niste prieteni dragi pentru a-mi onora o promisiune mai veche. Vremea a fost deosebita.Poate este linistea dinaintea furtunii dar noi romanii nu ne speriem asa usor. O zi buna si spor la toate v-a doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 La multi ani sarbatoritilor! o zi frumoasa pentru oameni frumosi!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 O seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 La multi ani sarbatoritilor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2018 Ce zi minunata sincer , am am am am acum bolesc DAR am fost alaturi de prieteni dragi mie asa ca nu-mi pare rau ca stau la pat 2 zile Cu ultimile puteri va spun ca va stimez si va urez 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri