Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 oameni buni si o zi frumoasa! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 la toata lumea! Exceptand faptul ca afara bate vantul de-ti ridica caciula din cap, exceptand faptul ca pe jos este o mocirla de-ti vine sa...............urmeaza cuvinte obscene in rest totul este bine. Stiu ca si la voi dragi este aceeasi stare de fapt , dar ca in inimile voastre straluceste soarele, cu gandul la primavara ce vine si la excursiile minunate pe care le vom face , va urez o zi cu daca se poate , daca nu ...stati in casa 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 , zi faina tuturor! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 La Bucuresti este soare !!!! Alta viata! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Si la Ploiesti 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Frumos tare in capitala! Salutari colegilor!!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 La Campia Turzii e soare, e frumos, dar bate un vant rece. Simti ca te ia de pe picioare. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Seara buna prieteni! Si maine se anunta soare in capitala, dar weekendul arata naspa... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Seara buna colegi! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Una peste alta, azi in Bucuresti a fost super! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Salutare ! Una peste alta , a fost bine si azi cu exceptia mocirlei de pe jos 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Cu dedicatie pentru @NASTASE VASILE : Dom" Vasile , am vazut azi cu placere, Si multam, pentru-apreciere. Dar am vrea sa scrii ceva Ceva despre ce vrei Dumneata. Si de nu-i cu suparare, O poza la status, ne-ar bucura tare. Iar in anul ce-am intrat, Iti dorim sa fii barbat Si s-ajungi , vrednic muntean, Premier ca "varu Adrian". 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Seara frumoasa! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Gata pe azi...un ceai cald si la culcare! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 28 minute în urmă, Stefan P a scris: un ceai cald si la culcare! Cate grade are? Ai pus si scortisoara? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 O seara linistita si se poate spune la ora asta, chiar o noapte la fel. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 Drumul catre primavara, este scurt cu voi prieteni. Fie gerul cat de mare Mircea-l duce in departare, Weekendul cat e de naspa Daniel tot strange gasca, Emile daca e soare calca vantul in picioare, Flavius e ocupat, de rulota incantat, Si la noi la Bucuresti Soare sa strulucesti, Un ceai cald de la Stefan, grade multe nu prea are, Dar te duce la culcare, Daca am deranjat , scuze si capul plecat, Inainte de culcare ce sa v-a doresc eu oare? Noapte buna linstita si maine zi fericita! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 @Militoiu Ciprian Super! Concurenta este mare / Ciprian chiar este tare / Merita felicitare! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 @Mircea si @Militoiu Ciprian! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2018 13 minute în urmă, Militoiu Ciprian a scris: Drumul catre primavara, este scurt cu voi prieteni. Fie gerul cat de mare Mircea-l duce in departare, Weekendul cat e de naspa Daniel tot strange gasca, Emile daca e soare calca vantul in picioare, Flavius e ocupat, de rulota incantat, Si la noi la Bucuresti Soare sa strulucesti, Un ceai cald de la Stefan, grade multe nu prea are, Dar te duce la culcare, Daca am deranjat , scuze si capul plecat, Inainte de culcare ce sa v-a doresc eu oare? Noapte buna linstita si maine zi fericita! Super tare @Militoiu Ciprian Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2018 Cam devreme ce-i drept, dar "cine se scoala de dimineata, departe ajunge", vorba proverbului 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2018 Buna dimineata, vara e departe. Tot privesc rulota, vremea ne desparte Termometrul spune: " nu-i de rulotit" Eu ridic din umeri: " Asta e, astept" Dar gandesc in sine: martie nu-i departe, CEaiul e mai dulce, soata mai aproape. O sa vina vara, o sa ne-intalnim: Levi, Ovi, Cristi, iar ne betivim. @Militoiu Ciprian, @Mircea, vine week-endul. Sa-i dam bataie! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2018 ! Braila are are si ger -4 grade , dar e bine Sa aveti o zi buna cei ce truditi ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2018 Buna dimineata prieteni! @Mircea, @Militoiu Ciprian si @Emil Vinteler, sunt "tinerele" noastre talente! Weekend placut tuturor, indiferent de vreme si de locul unde va aflati! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2018 Arunc manusa! Duel de week-end, colegilor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri