Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 în urmă cu 9 ore, Traian M a scris: Parca Ghita se taia tot in perioada asta dar acu o luna :))) Sau al tau nu era suficient de gras? :)))) Pe asa l-am taiat dupa ritul vechi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Neatza rulotisti! La Ploiesti ploua de rupe ....... în urmă cu 9 ore, Stefan P a scris: Pai @Flavius Ivan daca ai produsele aferente si mai ales proaspete te astept maine la rulota sa-i facem inaugurarea, sa o udam.... si cu oleaca de ghita pe gratarrrrr....mmm... Nu e vreme de rulota @Stefan P ...... poate maine 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Buna dimineata, tuturor.Gata cu cenaclu. Emile baga alta provocare, fara poezie ca mi-am epuizat inspiratia O reteta de la voi ca tot s-a pomenit carne . 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 colegi rulotisti 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Buna dimineata dragi colegi! Dupa un rasarit promitator, acum in Bucuresti ploua usor. Deocamdata, fata de restul tarii, suntem privilegiati ca avem vreme de primavara timpurie, dar, nu va bucurati prea mult ca vine Iarna!!! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 (modificat) Neața bună dragi colegi ! La Tg. Mureș ninge ușor și frumos și afară e un singur grad care cred că se plictisește de moarte. E clar.... Este vreme de SPA. Complexul Apollo de la Sângeorgiu de Mureș va fi locul de desfătare al zilei de azi. Dorim o zi minunată tuturor ! Modificat 20 Ianuarie, 2018 de Ovidiu-Betty Completare mesaj 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Bună ziua! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Salutari la toata lumea. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Ziua buna! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Salutari prieteni !! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 în urmă cu 5 ore, Militoiu Ciprian a scris: Buna dimineata, tuturor.Gata cu cenaclu. Emile baga alta provocare, fara poezie ca mi-am epuizat inspiratia O reteta de la voi ca tot s-a pomenit carne . Cu poze ?Stai pana dupa-amiaza ca iar avem o petrecere. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 O seara buna! Ce frumos ninge in capitala!!! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Salutare forumisti, dupa zile friguroase...dar pline de poezie va propun un vals.. 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Si la Ploiesti a inceput sa ninga 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Seara buna si din Letca Noua, unde ninge bine de vreo 2-3 ore... 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Sa vedem cat se depune pana maine dimineata, ca m-am retras in rulota la caldurica si un pahar de vin... 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Plimbarica prin capitala! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Și a fost zi de SPA ! Vă salutăm și vă dorim în continuare o seară frumoasă ! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Bravo voua! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 si colegilor rulotisti 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 O seara buna si -o noapte linistita va doresc tuturor, 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Noapte linistita sa aveti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2018 Noapte linistita si fulgi frumosi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Cu bucurie prieteni, va spun din Letca Noua, unde iarna nu-i ca vara! A nins frumos azi-noapte si mai urmeaza o repriza la noapte... 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri