Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Neata buna! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Neața bună tuturor ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Va doresc o zi de duminica asa cum ati vrea sa fie! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Bună dimineata, o zi bună v-ă doresc! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 tuturor si o dumunica frumoasa sa aveti! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Duminica placuta va zic si eu. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Neața bună tuturor colegilor ! Dacă ieri era un grad singurel cu minus la Tg. Mureș, care cum am spus se plictisea de moarte, astăzi de dimineață i s-a făcut milă unui alt grad și s-a alăturat primului să-i țină de urât. Ca urmare sunt -2 grade Celsius și un cer parțial acoperit. Noi vă dorim o duminică minunată ! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 O zi cu soare va doresc, 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 . Va doresc o zi frumoasa!! 6 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 O seara linistita va urez dragi colegi! Odihniti-va, ca de maine incepe treaba din nou (cu zapada de data asta)! 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 O seara placuta si o noua saptamana la fel. 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Seara frumoasa colegi! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Seara buna va spun si eu! Ajunsei acasa si cu gandul la ziua de maine, trag o bere pe esofag... 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 Seara buna rulotisti, va spunem si noi! Si pentruca urmez dupa @Daniel P , dau cu pas 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 O seara buna! Acum am ajuns si eu acasa dupa o incursiune pe la Cota 1400, Valea Cerbului, Muntele Rosu, Cheia. Ceva de vis! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2018 si colegilor rulotisti!! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Neața bună dragi colegi ! Unul din cele două grade a fost neserios și l-a părăsit pe primul, așadar la Tg. Mureș a mai rămas unul singur cu minus și... s-a așezat un strat destul de consistent de zăpadă. Vă dorim s-aveți o săptămână ușoară ! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 La Ploiesti au plecat toate gradele, a ramas doar zero si ninge ca-n basme. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Sa aveti o saptamana frumoasa! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 O saptamana buna si frumoasa! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Buna dimineata! Oare voi ce mastic ati folosit la chederele de la geamuri? @Wawak Cristian 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 3 minute în urmă, Wawak Cristian a scris: Buna dimineata! Oare voi ce mastic ati folosit la chederele de la geamuri? @Wawak Cristian Eu am dat cu sikaflex 11FC alb. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Multumesc. @Traian M Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri