Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Si eu tot de asta am folosit si e foarte bun, culoarea gri, am folosit si la geam si la trape.Vezi ca se gaseste si la dedeman. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 !Sa aveti o saptamana usoara prieteni Ninge usor la Braila , da nu-i bai, stau la caldurica si citesc presa Ma uit pe geam si cand o vad singurica in zapada si frig imi vine sa o aduc in casa 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Wawak Cristian 187 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 13 minute în urmă, Stefan P a scris: Si eu tot de asta am folosit si e foarte bun, culoarea gri, am folosit si la geam si la trape.Vezi ca se gaseste si la dedeman. Este un silicon si se intareste. Concluzia : nu este bun pentru chedere la geamuri. Eventual la baie intre rosturi dar nici decum la chedere la rulota. Scuze. ( eu nu as da cu asa ceva.) A fi el bun dar nu la asta. Multumesc ori cum pentru intentie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 prieteni si o saptamana reusita va doresc! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Nu se intareste, ramane gumat fix ca un cauciuc si e flexibil, intradevar e un pic diferit fata de masticul ce e dat la sinele rulotei care ramane oarecum umed-lipicios . In hornbach gasesti tot de la sika mastic din gama sikaflex pe care e desenata rulota, nu l-am folosit pt ca mie imi place mai mult 11FC-ul, pe care l-am folosit din plin la rulota. PS, intradevar 11FC-ul va fi mai greu de desfacut, dar nu imposibil, dar eu personal cand fac ceva vreau sa fac ceva trainic sa nu mai desfac. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Bună ziua! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Buna ziua si o saptamana minunata sa aveti. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Salutari tuturor! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Buna seara si o saptamana usoara sa aveti! In sfarsit, avem si noi zapada.Abia am adus catelul din parc, a fost super incantat de nea.Happy-vamaiotul iubeste zapada! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Seara buna prieteni! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Buna seara si sa aveti si o saptamana excelenta! Am o intrebare: poate recomandati ceva cu care sa lipesc o oglinda de 60 x95 cm pe peretele de faianta din baie si sa nu cada, avand in vedere ca mai este si umezeala? 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Cu mastic Mamut sau mastic de lipit parbrize dar e scump.Eu am pris o oglinda pe faianta cu bride din tabla de aluminiu. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Seara buna va doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 O seara buna! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Seara buna. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 în urmă cu 3 ore, Mircea a scris: poate recomandati ceva cu care sa lipesc o oglinda Există lipici/silicon (are culoarea gri) special pentru lipit oglinzi, e ceva mai scump decât siliconul normal însă nu cu mult. L-am cumpărat la vremea respectivă de la Ambient sau Praktiker, nu mai țin minte exact. Cu așa ceva am lipit o oglindă pe ușa dulapului din dormitor, acesta fiind foarte lucios... și asta prin 2009. Însă la fel de bine se poate lipi și pe faianță. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Seară frumoasă tuturor ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 Eu am lipit cu un fel de silicon, special pentru oglinzi (cu PH neutru), de culoare bej. Pretul - foarte apropiat de cel sanitar. Mi se pare ca l-am luat de la Dedeman dar cred ca se gaseste in orice magazin de bricolaj. Seara buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 o seara linistita ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 si colegilor!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2018 oameni buni! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2018 Buna dimineata O zi buna sa aveti! 4 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2018 Neața bună tuturor colegilor ! Mai frig în această dimineață. Lângă cele două de zilele trecute care s-au despărțit la un moment dat, a venit și al treilea (probabil psihologul ) iar acum la Tg. Mureș sunt -3 grade Celsius și un cer acoperit ! Vă dorim o zi frumoasă și ușoară ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2018 Buna dimineata! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri