Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 Am mai "rasfoit" cat de cat prin forum si am descoperit cateva postari personale. Vreau sa dau un sfat celor care doresc sa ne prezinte tuturor astfel de postari, sa foloseasca sectiunea de Bloguri din forum. Cu siguranta vor fi si multe comentarii. Articolele prezentate vor aduce un plus, atat comunitatii, cat si autorului. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 S-a mai dus o săptămână de muncă (și din iarnă)... poate să înceapă week-end-ul. O zi frumoasă vă dorim și pe mai departe ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 Seara buna si un sfarsit de saptamana frumos, ca vremea. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 Seara buna 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 seara buna. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 O noapte buna sa aveti ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2018 O seara buna! Pe maine! Maine ca si miercuri, la ruloteala....! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Un weekend placut va doresc! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Gata de drum! Romania vin si eu acasa! S-a ne-auzim cu bine! Doamne ajuta! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Sa avem un sfarsit de saptamana cat mai placut, oameni buni ! 10 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 O zi buna, dar putin mai calda va doresc.. 7 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 24 minute în urmă, Marian Popa a scris: Neatza manulica! Neatza rulotisti ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 si nu numai ! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Ziua buna! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 rulotisti! Hai sa ne bucuram de aceasta zi frumoasa si sa iesim din casa! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Neața bună tuturor, și o sâmbătă minunată vă dorim ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 în urmă cu 2 ore, Eugen David a scris: Gata de drum! Romania vin si eu acasa! S-a ne-auzim cu bine! Doamne ajuta! Drum bun să aveți și s-ajungeți cu bine ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nastase Vasile 5 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 week-end frumos 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Buna dimineata rulotisti! HAI SIMOMA! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 week-end insorit oriunde va aflati. . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Mai avem putin si putem iesi din hibernare. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 @Marian Eduard , Inca n-a mancat lupu iarna, dar cu totii speram sa vina primavara cat mai repede 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2018 Eu l-am văzut cam umflat pe lup si asta am crezut. Dar nu-i bai, astept. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri