NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2021 14 minute în urmă, Fejer Antal a scris: După masă am plecat acasă! Deci ai fost pe uscat... noroc cu radiatorul! Te-ai plimbat de aproape 250 Km. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2021 4 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: Deci ai fost pe uscat... noroc cu radiatorul! Te-ai plimbat de aproape 250 Km. 312 Km mai exact! Am mers pe DN 1, 90 de minute am făcut de la Predeal până la Sinaia! La întoarcere spre Cheia am mers! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2021 Bună dimineața! O zi de marți ușoară să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2021 oameni buni și o zi frumoasă! si apoi la treabă, că după 2 săptămâni de vacanță și nici o picătură de ploaie la Letca Nouă, s-a cam stricat verdeața și trebuie s-o recuperez 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2021 14 minute în urmă, Daniel P a scris: oameni buni și o zi frumoasă! si apoi la treabă, că după 2 săptămâni de vacanță și nici o picătură de ploaie la Letca Nouă, s-a cam stricat verdeața și trebuie s-o recuperez Odată cu recuperarea vegetației recuperez și ficatul? sau faci menținere in continuare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2021 Până-n weekend când are treabă din nou, îl las mai ușor...dar nu pauză totală 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2021 O zi de miercuri excelentă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2021 Neața bună ! Să trecem și azi cu bine, peste încă o zi fierbinte! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 Bună dimineața! O zi de Joi fain să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 Neața bună! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 Va salut. Dupa 9 zile la mare in Bulgaria, in drum spre casa am facut un popas de 3 zile la malul dunarii, langa plaja Gostinu. Alimentare de materiale de consum si hidratare la Carrefour Giurgiu. Peisaj superb doar ca am prins o caldura greu suportabila, 38 grade la umbra. Hidratare din belsug, baie la un canal de dunare, pescuit cu rezultate slabute. Seara la ora 21 au aparut tantarii...pana dimineata nu s-au lasat...am fost fortati sa stam in rulota. Am avut la noi autan, spray anti insecte, spirale de mai multe feluri, torte cu diferite arome anti tantari, am facut foc, fum...nu a ajutat nimic. Daca cineva cunoaste alt secret este bine venit sfatul, mai avem in gand vizita la dunare. Oricum...Dunarea este frumoasa, ne-am ales cu cateva zeci de piscaturi de tantari si amintiri frumoase. A fost un viscol serios in jurul nostru miercuri noaptea dar ne-a ocolit. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 Bravo felicitări @G.Janos pentru concediul reușit! Leacul meu de anti țânțari este hidratarea corespunzătoare cu leac minim 53 grade! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2021 1 minut în urmă, Fejer Antal a scris: Bravo felicitări @G.Janos pentru concediul reușit! Leacul meu de anti țânțari este hidratarea corespunzătoare cu leac minim 53 grade! Multumim @Fejer Antal . Este foarte bun leacul propus de tine...mai avem nevoie de un leac ptr. cei sub 18 ani. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2021 Bună dimineața! O zi de vineri ușoară să aveți și un inceput de weekend excelent! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2021 oameni buni! Cred că s-a relaxat destul ficatul 4 zile, așa că de azi până luni îl pun din nou la treabă... S-aveți un weekend minunat! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2021 10 minute în urmă, Daniel P a scris: oameni buni! Cred că s-a relaxat destul ficatul 4 zile, așa că de azi până luni îl pun din nou la treabă... S-aveți un weekend minunat! A fost o recuperare cam scurtă! Însă trebuie menținut în formă, că să nu cazi după câteva pahare. Distracție plăcută! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2021 Mulțumim @Fejer Antal ! Nu-l las să se relaxeze prea mult, că așa se-nvață leneș și nu mă mai inteleg cu el când trebuie să muncească 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2021 5 minute în urmă, Daniel P a scris: Mulțumim @Fejer Antal ! Nu-l las să se relaxeze prea mult, că așa se-nvață leneș și nu mă mai inteleg cu el când trebuie să muncească să muncească!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2021 Va salut. Dat fiind faptul ca mai avem concediu cateva zile, ne bate gandul sa mai facem o iesire pe Valea Ierii. A fost cineva de curand? Cum se prezinta drumul si zona dupa fenomenele meteorologice din ultima vreme? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2021 Bună ziua! Weekend plăcut să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2021 acum o oră, G.Janos a scris: Va salut. Dat fiind faptul ca mai avem concediu cateva zile, ne bate gandul sa mai facem o iesire pe Valea Ierii. A fost cineva de curand? Cum se prezinta drumul si zona dupa fenomenele meteorologice din ultima vreme? @G.Janos dacă incă n-ati plecat de la Dunăre, va astept in acest weekend la un popas in Letca Nouă...fiind cumva și in drumul vostru spre casa 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2021 Weekend placut în continuare prieteni ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2021 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: @G.Janos dacă incă n-ati plecat de la Dunăre, va astept in acest weekend la un popas in Letca Nouă...fiind cumva și in drumul vostru spre casa Multumim pentru invitatie @Daniel P . Joi am ajuns acasa, pentru echipajul cu cine am fost impreuna s-a terminat concediul. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 August, 2021 O duminica binecuvântată să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 August, 2021 oameni buni! Azi sunt anunțate 40 °C la Letca Nouă, iar mâine 41...ne topim la propriu Bălăceală toată ziua și bere rece, că n-avem incotro ca să rezistăm 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri