Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 Neata! Wk asta parca o fost Sf.Ilie, nu Rusaliile! Am vazut cum e si pe ploaie, cand se strang lucrurile! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 buna la toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 La toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 Neata buna oameni buni. O zi minunata tuturor. Astazi pregatirea de plecare la mare pentru cateva zile.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 Vreme frumoasa cu siguranta o sa ai, problema e cu apa ca e rece, prea rece... In rest, s-aveti odihna, distractie si voie buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 Salutari la toata lumea! Vremea e caniculara, pestele nu trage de loc cel mic termina scoala si ne mai linistim si noi cu capul, , in rest e bine, ceeace va doresc si voua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 si nu numai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 E timpul de ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 la toată lumea ! Cornel sa ai drum bun spre mare si vreme faină, sa te distrezi la maxim! La noi acum seara la 23.30 avem sauna reglată pe 26, 27 de grade - ce bine ca nu mai facem focul ! Un înțelept al vremurilor apuse a spus un lucru adevărat : IARNA NU-I CA VARA ! In rest dragi colegi va doresc o seara frumoasa si ȘPRIȚURI /BERICI reci ca sa va reglați temperatura ! Se pare ca e timpul de la toată lumea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 oameni buni! Ne pregătim sa intampinam încă o zi de canicula! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 (modificat) colegilor !! In fiecare dimineata ma uit in topul celor mai bogati oameni ai lumii.....Daca nu sunt acolo , , plec la munca Modificat 23 Iunie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 Dragi colegi la Zalau la ora 8 erau 28 de grade si urca, sa speram ca nu mult , altfel o zi faina sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 On Wednesday, June 22, 2016 at 8:18, Cornel Mihailescu a scris: Neata buna oameni buni. O zi minunata tuturor. Astazi pregatirea de plecare la mare pentru cateva zile.. Salutare! Cum e la mare? Voi face si eu duminica o plimbare pana la mareee! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 dragi colegi! Cine se baga la o palinca cu gheata pe caldura asta? Nu prea cred ca se inghesuie cineva, dar mie mi-e pofta asa ca bag un paharel... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 Daniel, eu tocmai ce am bagat un spritz de metaxa 5* cu gheata maruntita si sprite! Beeeeton, fresh! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 Bun si ala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2016 în urmă cu 4 ore, Stefan P a scris: Salutare! Cum e la mare? Voi face si eu duminica o plimbare pana la mareee! E foarte frumos Apa este cam, , foarte rece" Dar daca esti pinguin , nu-i nici o problema La Mamaia sa nu mergeti la toaletele publice prea des intrucat o sa ramaneti fara bani de drum....au facut intrarea 3 lei .........acesta este o stire de mai putina importanta Drum bun Stefan ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri