Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 9 Martie, 2022 Bună dimineața și o zi de miercuri frumoasă tuturor ❗ 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 9 Martie, 2022 Seara buna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 Bună dimineața și o zi de joi faină vă dorim ❗ 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe-10 grade Celsius și la fiecare benzinărie coadă lungă de ieri după masă? O zi de joi frumoasă să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 Buna dimineata!La Rosiorii de Vede ninge. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 Bună dimineața.La Cernavodă -2gr, soare, fără vânt.Va doresc o zi de Joi frumoasa și.pregatiri fructuoase pentru weekendul acesta.Daca aveți combustibil 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 Dacă e scump benzina repede au găsit o alternativă mai economic! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 La Rosiorii de Vede un fenomen RAR întâlnit, ninge cu soare! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 Seara buna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Martie, 2022 Numai bine ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Bună dimineața tuturor... o zi de vineri scurtă și un week-end minunat vă dorim ❗ Frigul nu se lasă dus cu una cu două, așa că în această dimineață la Târgu Mureș sunt -8, 5° C care serioase fiind și fără fițe-n cap, tot atât se simt. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Am o nelămurire... De ceva timp, logo-ul forumului nu mai are culoarea galbenă, fiind înlocuită cu o nuanță închisă de roșu... un bordo. De ce❓ Pentru că din câte văd, la colegi care nu și-au setat fotografie la profil, logo-ul apare cu roșu, galben și albastru❓ Fără discuții sterile pe subiect, normal ar fi ca logo-ul să fie modificat înapoi în culorile naționale, având în vedere "dimensiunea pe piață" a forumului❗ 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe -11 grade Celsius! O zi de vineri ușoară să aveți și un început de weekend excelent! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Bună dimineața @Ovidiu-Betty La mine logo-ul forumului are culorile corespunzătoare! Verifică setările telefonului! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Am verificat acum. Într-adevăr, folosesc modul întunecat. Am revenit la cel luminos, am închis și redeschis mobilul pentru că să fiu sigur că își ia setările, dar rezultatul este același. 😕 Iar ce tu ai postat @Fejer Antal, într-adevăr, la tine apare corect. Nu înțeleg ❗🤦♂️🤷♂️ Sunt curios dacă altor colegii le apare logo-ul așa cum se vede la mine❓ Dacă nu... e ok și asta e. 🤷♂️ Telefonul meu are probleme de "vedere". 😀 Zi faină ❗ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Buna dimineata si o zi de vineri minunata va doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 La Cernavodă -4 soare ☀️ fără vânt.Va doresc o zi de Vineri frumoasa.Sper să scadă prețul la motorină ca să mai putem și noi.Sanatate să avem. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Seara buna! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 12 Martie, 2022 Buna dimineata!Un sfârșit de săptămână minunat va doresc. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 12 Martie, 2022 în urmă cu 23 ore, Ovidiu-Betty a scris: Am verificat acum. Într-adevăr, folosesc modul întunecat. Am revenit la cel luminos, am închis și redeschis mobilul pentru că să fiu sigur că își ia setările, dar rezultatul este același. 😕 Sunt curios dacă altor colegii le apare logo-ul așa cum se vede la mine❓ Dacă nu... e ok și asta e. 🤷♂️ Telefonul meu are probleme de "vedere". 😀 Zi faină ❗ Salutare, Nu este ceva de la forum, de la telefon este vreo setare ceva..., la forum nu a mai umblat nimeni de mai bine de 1 an... Am verificat acum pe mai multe telefoane si totul apare ok... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Martie, 2022 Bună dimineața tuturor și o zi de sâmbătă frumoasă vă dorim ❗ La Târgu Mureș, frig din nou. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Martie, 2022 15 minute în urmă, Dragos M a scris: Am verificat acum pe mai multe telefoane si totul apare ok... Mulțumesc de precizare și scuze de valuri. Eu doar de pe telefon intru, rar de pe lap-top (deloc în ultimele 6 luni, cel puțin) și nu am verificat cu alt device. După ce mi-a răspuns Antal, am verificat pe telefonul lui Betty și într-adevăr apare corect. Așadar... înseamnă că așa cum am spus, al meu are probleme de "vedere". 🤷♂️😀 Zi faină ❗🖖 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 12 Martie, 2022 La Cernavodă -2gr se simte ca-8 din cauza vântului, acum inorat, poate va mai ninge.Va doresc un sfârșit de săptămână cât mai plăcut.Atat a nins.. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Martie, 2022 Bună dimineața! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 12 Martie, 2022 Seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri