Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 buna la toți colegii ! Căldura mare Mon-Cher cum zicea Caragiale, noi putem zice canicula .Azi ne pregătim pentru munte la răcoare , nu mai merge , o tăiem in Apuseni undeva pe o coada de lac cu apa rece ! O zi faina va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 La fel si vouă, răcoare si distracție maxima! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 Multumesc Daniel , voi ma gândesc ca nu rămâneți la caldura ? Iar la necazul ăla de palinca din frigider nici nu mai vorbesc , sunt abonat nu înscris ! Toate cele bune si la voi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 Azi lucrez eu, maine sotia si d-abia duminica si luni ajungem la teren... Termin de montat piscina si ma racoresc cu o balaceala si berea rece aferenta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 urmeaza inevitabilul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 tuturor si bun regasit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 Eeee, bine-ai venit @Viorel ! Gata plimbarea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 Da, doar ce am intrat in tara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 Am avut o zi cam grea azi la slujba, asa ca dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 oameni buni! S-aveti un week-end plăcut, așa cum vi-l doriți! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Neata neata! Tuturor weekend frumos! Eu cred ca plec la rulota sa mai pun la punct una alta pe la ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Ce facem cu caldura asta? Am traversat Europa si peste tot este la fel de canicular. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Ce sa facem, stam la umbra si ne axam pe consumul de bere... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Si cei care nu beau alcool, asa cum sunt eu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Nu stiu, nu cunosc bauturi fara alcool... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Atunci nu imi mai ramane decat umbra Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Asa e...se pare ca de saptamana viitoare se mai racoreste putin, cu cateva grade...vom vedea Eu abia astept sa ajung la teren maine dimineata, o sa stau in apa toata ziua, ca o ratza... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Ai finalizat cu piscina? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Da...Am intarziat pentru ca am fost nevoit s-o golesc de doua ori, pana a scos pompa apa curata... Daca a plouat destul in primavara asta nu prea am folosit pompa si aspersoarele si cand am incercat sa umplu acum piscina apa a iesit cu niste particule fine de nisip, suficient ca sa nu fie apa perfect limpede...Acum e OK Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 Ma bucur! Dar totodata te si invidiez, mai ales la ce este acum afara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 acum ma intorc si eu de la rulota unde am aspirat-o, am luat perdelele la spalat.. acu abia astept sa ajung acasa la o bere receee Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri