Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2016 ma retrag la somn, o seara faina la toți colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Buna dimineața, experiența lui Eugen i-a adus titlul de șef convoi rulote din partea familiei Alexandru, de acord cu traseul stabilit pentru următoarea , , ieseala, , cum spun unii colegi de pe forum . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Neata buna dragi colegi. La Titu e putin innourat si bate oarecum vantul Dar asta nu ma impiedica sa -mi tratez invitatii cu o ciorba de burta si un gratar pe masura. Va doresc un weekend minunat tuturor ...pe unde va aflati. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Buna dimineața, in vest timpul e la fel, înnourat si ploua mărunt, oamenii adevărați sunt in primul rând gazde bune, succes si distracție, în urmă cu 3 ore, Viorel a scris: Buna dimineața, multumesc pentru expediție, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Pascu 7 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Bună dimineața! La Olimp e frumos, am testat și apa - e caldă. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Timp frumos, asta se vede, dar turistii, turistii unde sunt? Distractie maxima! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 la toata lumea!!! Dupa 14 ore de drum am ajuns in sfarsit pe pamant romanesc! Pentru totdeauna... Ceva odihna de revenire la fusul orar si pe urma mai vedem ce-a fi! Asa ca bine v-am gasit! O zi buna la toti si numa' bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Dragi colegi, am tot incercat sa aflu pe forum cum pot adauga pe profil numarul de telefon si din pacate nu am reusit... Deci, ... ma poate ajuta cineva cu o informatie cum pot adauga numarul meu de telefon in profil??? Multumesc frumos! Scuze la toata lumea daca am postat acest mesaj unde nu trebuie!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 Weekend fain sa aveți si concedii , oriunde a-ti fi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 @Liviu Tataru bun venit in tara! Pentru adaugarea numarului de telefon nu trebuie decat sa mi-l trimiti prin mesaj si ti-l adaug imediat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2016 La toți colegii "vise plăcute !" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 Buna dimineata dragi colegi. O duminica minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 Buna dimineata la toată lumea , la Zalau frig, plafon de nori si soarele a fugit la mare nu l-am văzut deloc astăzi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 24 minutes ago, Ciurea Sorin said: Buna dimineata la toată lumea , la Zalau frig, plafon de nori si soarele a fugit la mare nu l-am văzut deloc astăzi ! Colegu..iti trimit eu o galeata de soare daca vrei , la mine e cald de mori , 44 de grade ..cind dai de umbra..e fiesta . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 Nu va mai faceti probleme pentru soare ca este pentru toata lumea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 (modificat) Multumesc mult Răzvan , as dori un pic de soare ca parca in Iulie nu merg 20 de grade si unde pui ca noaptea trecută a fost vijelie si a picat un fulger la 100 m de casa mea de m-a trezit din somn cu bubuitul. Poate vine , un pic de la Viorel , un pic de la tine , fac de o jumate de zi cu soare ! Sa aveți o zi faină ! Modificat 17 Iulie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 dragi colegi !! Sorine, @Ciurea Sorin daca vrei iti dau si de la mine (de la Galati) cealalta "jumatate de zi cu soare" !!! Am avut astazi (ca de patru zile) 36-38 grade, asa ca am de unde !! Stau in curte si nu am aer sa respir. Apa in piscina are 34 grade !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 @costica V., mai lasa si tu Galatiul cateva zile si vino la munte sa vezi ce placut e! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 As veni Mircea @mircea, cu draga inima, cu mare placere, dar am niste probleme in familie care ma tin legat de casa! Astai viata, ne vine randul la toti (daca suntem OAMENI)!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 Imi pare rau sa aud asta si sper ca problemele tale se vor rezolva si vei putea sa te bucuri de frumusetile patriei cat mai curand. Noi toti suntem incercati in fel si chip, dar speranta este cea care trebuie sa moara ultima! Sa ne auzim numai de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 dragi colegi si bine v-am regasit! Am intrat putin sa va salut de la Corbu unde stau pana maine dimineata, apoi plec spre Valea Valsanului... Am o multime de lucruri de povestit, din pacate nu ma ajuta semnalul la internet, dar voi detalia cu lux de amanunte cand va fi posibil... Pentru cei care vor sa mearga la Corbu off-camping, mergeti fratilor fara nici-o problema...Se poate campa pe partea dreapta, pe acel mal inalt unde sunt in momentul de fatza cca 20 rulote... N-ai voie pe plaja cu rulota, normal, dar se poate campa sus pe iarba si se coboara frumos la plaja pe 3-4 carari... O sa revin cu poze cand imi va permite timpul si semnalul de internet, pana atunci va stau le dispozitie cu mai multe detalii la telefon... O seara buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2016 @Daniel-P vacanta placuta si vreme frumoasa!!! Toate cele bune!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri