Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 Stefan unde sunt fotografiile acelea frumoase tip discoveri cu care ne-ai obisnuit ? Pofta mare sa aveti Cornel si Daniel dar mai ales sete , sete mare si buna ! si eu azi am incercat noul must de anul acesta linga o pastrama de toamna !Minunat, sublim...nu sunt cuvinte ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 Sa-ti fie de bine Sorine! Maine merg si eu la tara sa culegem via... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 Sa nu uiti de pastrama Daniel, merge la marele fix cu must , delicatese !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 N-am cum sa uit... dar mai astept cu pastrama pana mustul trece putin spre vin si nu mai e asa dulce, atunci imi place... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 Daaaa ! tulburel , sa inaspreasca un pic , atunci merg si niste plescoi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 Mai subtire cu....plescoii domnilor. Deja mor de pofta..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 Cornel , punem de un pachet pe atlasib , ceva comanda ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 Hahahaha . @Ciurea Sorin Poate alta data.....acum sant la ...dieta.... Multumesc mult. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Septembrie, 2016 O seară frumoasă de început de Weekend sa aveți dragi colegi, mergem să păturim un pic !Noapte bună comunitate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Neata comunitate! Termin si plec la tara la cules de struguri... Week-end minunat tuturor, cu vreme frumoasa, distractie si voie buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Si un weekend asa cum vi-l doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 ! Weekend placut la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Buna dimineata si din partea mea . Un weekend minunat tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Buna ziua ..... Dupa un pui de somn bagat ma pregatesc sa merg la pescuit. ( la Carrefour ) O sa bag coada in balta sa vedem ce va iesi. Mai pe seara vreau sa fac un mixed-grill din peste. Sa vedem ce s-o agata de coada. Revin pe....Master-Chef. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 la toata lumea , dupa o zi inceputa pe la 4, 30 am revenit in patrie si hai sa dau un ochi sa vedem, cine mai gateste, cine mai pofteste, care pe unde a mai fost ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Eheee, @Ciurea Sorin. , Lumea cred ca e pe teren deja. Asteptam sa ne dezvaluie si noua pe unde si-au petrecut weekend-ul colegii nostri. Pana una, alta eu ma apuc de....bucatareala. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 (modificat) Liniste , nu stiu pe unde-i Stefan , Daniel, Viorel nimeni nu mai zice nimic , se vede ca strang recolta de struguri ! Spor la treabă dragi colegi ! Sete buna sa aveti , si o noapte linistita ! Mos Ene pe la gene ! Modificat 17 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 (modificat) Sai'tare Hop si eu prezent! Inca nu am luat per'na-n brate, asa ca am intrat pe aici sa vad "ce si cum"? O seara faina va doresc! Modificat 17 Septembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Seara buna Eugen , am vrut sa te salut inainte sa ies , azi am avut o zi lunga cu km pe masura !Noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 Asemenea si tie Sorine! Dupa cate spui chiar ai nevoie de o noapte buna si linistita! Asa sa fie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 la toata lumea!! O zi buna sa aveti si spor la strugureala! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 buna tuturor! Da, am fost la tara la cules de struguri, I-am zdrobit si astept cu nerabdare sa fiarba mustul... O duminica frumoasa va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Buna dimineata Dumineca plăcută tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Buna dimineata dragi colegi.. Dupa o noapte la serviciu unde am inghetat ( 12 * C) ma incalzesc cu un Ness matinal. Va doresc o duminica minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri